PINK NAJAVIO ULAZAK U ELITU: Stiže prava bomba, ovo će izazvati HAOS!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari ni ne slute šta im se sprema!

PINK NAJAVIO ULAZAK U ELITU: Stiže prava bomba, ovo će izazvati HAOS!

Foto: Ilustracija

Večeras, u rijalitiju "Elita", očekuje se da će atmosferu podići dolazak mlade pevačice Lene Čolak na žurku koja je zakazana za sve zadrugare. Lena je poznata po svojoj sposobnosti da stvori dobru atmosferu na proslavama, te se očekuje da će i večerašnja žurka biti noć za pamćenje za učesnike "Elite".

Svake nedelje, produkcija Pinka poziva gosta da upotpuni veče u Šimanovcima, a ovog utorka to je upravo mlada pevačica Lena Čolak. Očekuje se da će njen dolazak dodatno začiniti atmosferu u rijalitiju "Elita" i da će učesnicima pružiti nezaboravno iskustvo.

Republika

Foto: ATA Images/G.G.

Lena Čolak

Nakon emitovanja emisije "Ami g šou", očekuje se da će žurka početi oko ponoći i da će zadrugari imati priliku da uživaju u muzici i zabavi koju će im prirediti Lena Čolak. Večerašnje veče obećava da će biti ispunjeno pozitivnom energijom i zabavom za sve prisutne.

Inače, utorak je jedan od omiljenih dana takmičarima rijaliti programa jer tad imaju najviše slobodnog vremena, a uveče uživaju u muzici, provodi, piću i kocki. Uglavnom se utorkom najviše situacija promeni u rijalitiju, o čemu se i priča tokom cele nedelja, a kako dođe do nekih novih ljubavi, zbližavanja, tako uvek izbije i neka svađa ili se desi raskid. 

Uz Lenu Čolak večeras će u Elitu ući i DJ Neba, koji je to svakog utorka i već je poznat po atmosferi koji prati u najgledanijem rijalitiju u regionu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com printscreen

DJ Neba

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading