PINK IZDAO ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Potvrđen novi ULAZAK u Elitu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.01.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija donela odluku!

PINK IZDAO ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Potvrđen novi ULAZAK u Elitu! (FOTO)

Foto: promo

Utorak veče rezervisano je za veliku žurku na imanju u Šimanovcima, gde će se odvijati nešto posebno - jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Vanja Mijatović, pridružiće se takmičarima u "Eliti".

Vanja je svoj put ka uspehu započela u "Zvezdama Granda", gde je već tada ostavila neizbrisiv trag svojim glasom, izgledom i harizmom. Već tada je privukla pažnju svojim izuzetnim pevačkim sposobnostima, ali i harizmatičnim nastupima. Njen talenat i scenski nastup su bili nešto što je publika prepoznala i zavolela. Nastavila je da niže hitove, a njeni nastupi predstavljaju pravi spektakl za publiku.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vanja Mijatović peva u Eliti

Sutrašnja žurka na imanju u Šimanovcima obećava da će biti nezaboravna, jer će se uz prisustvo Mijatovićeve tlo Bele kuće zatresti. Takmičari "Elite" i gledaoci pred malim ekranima imaće priliku da uživaju u njenom spektakularnom nastupu i da dožive pravi muzički doživljaj.

Pored Vanje, po običaju, nastupiće i popularni DJ Neba, koji će hitovima dodatno razmrdati sve pristune na žurci.

Republika

Foto: Promo foto

DJ Neba

Milionski auditorijum već nestrpljivo iščekuje ovaj događaj, a svi su sigurni da će Vanja Mijatović još jednom opravdati svoj status jedne od najtraženijih pevačica mlađe generacije. Ova žurka definitivno obećava da će biti nezaboravna, a prisustvo Vanje Mijatović samo dodatno podiže očekivanja i uzbuđenje među fanovima i publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading