SAZVAN HITAN SASTANAK! Ove stvari se u Eliti nikako ne tolerišu!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukućani zgrozili javnost, odmah usledila sankcije!

SAZVAN HITAN SASTANAK! Ove stvari se u Eliti nikako ne tolerišu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Članica produkcije, Gordana Goca Džehverović, poznatija kao Mama Džehva, kao i svakog utorka ušetala je na imanje u Šimanovcima, te odmah počela da urla na učesnike "Elite" zbog nepoštovanja lične higijene i nereda u Beloj kući.

Kao i svakog utorka, Gordana Džehverović je ušetala u Belu kuću, kako bi pregledala kompletno imanje i porazgovarala sa ukućanima, pa im podelila nedeljne zadatke. Međutim, kada je zatekla ovaj prizor, totalno se zgrozila i sazvala sastanak.

Ispitala je takmičare šta se dogodilo i zašto su dozvolili da kuća bude u ovakvom stanju, a oni su odmah krenuli da se pravdaju.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Gordana Džehverović

 

- Džehva, prošle nedelje sam čistio sve sam. Ove nedelje nemam snage da sve radim ponovo - kazao je Uroš Račić.

- Pogledajte, deco, ovaj deo u kuhinji jako smrdi. Kako se niste setili da oribate ovo?! Ništa mi nije jasno. Razvalili ste sve - kazala je Džehva.

- Ne žele da čiste, strašno - kazao je Aleksa.

- Umesto da lepo očistite da bude čisto, vama je draže da ne pomerite prst - istakla je Džehva.

Iako su svi očekivali da će Goca obaviti i razgovor sa Anđelom Rankovićem, koji je neprestano spominje, kao i njenu ćerku, Teodoru, to se i dalje nije dogodilo, pa nije isključeno da će Džehva to ostaviti za spoljni svet.

- Tek sad ćeš da vidiš Džehvu, nego imam preče obaveze., Ovde si pokrenuo priču. vraćam se samo da pogledam ovo. Ima da zaboraviš Teodoru da je postojala, na mapi nećeš da čuješ za nju. Svake godine ovde uđe da raspravi o Teodori Džehverović - poručila mu je ona prethodno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading