ANĐELO SAZNAO ZA TEODORINU OPERACIJU, NJEGOVA REAKCIJA IZAZVALA MUK U BELOJ KUĆI: Džehva izazvala totalnu pometnju, sprema žestoku osvetu!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Džehverović je otkrila ukućanima da je Teodora imala intervenciju, Anđelo se skamenio.

ANĐELO SAZNAO ZA TEODORINU OPERACIJU, NJEGOVA REAKCIJA IZAZVALA MUK U BELOJ KUĆI: Džehva izazvala totalnu pometnju, sprema žestoku osvetu!

Foto: St/N. Pančić, ATA Images/Antonio Ahel, TV Pink/printscreen

U emisiji "Gledanje snimaka", Anđelo Ranković iz "Elite" je odlučio da javno progovori o svom odnosu sa majkom svoje bivše devojke Teodore Džehverović. On je optužio Gordanu Džehverović da već godinama vređa njega i njegovu porodicu u medijima, te da svoju ćerku pevačicu gleda kao projekat i zlatnu koku, što je Gocu dovelo do ludila, te mu nije mogla ostati dužna.

Njih dvoje su se danas prvi put sreli nakon toga, a Goca je najavila haos, koji će se tek odigrati, kao i ozbiljan razgovor, koji ih definitivno čeka. Oni su razmenili nekoliko rečenica, a kasnije je otkrila da je Teodora imala operaciju i da je sada čeka oporavak.

Anđelo je sve vreme bio na garnituri, sa trenutnom izabranicom, Anitom Stanojlović, koja se neprestano smejala, a Ranković se skamenio, kada je saznao za intervenciju, koju je Teodora imala:

 

- Tek sad ćeš da vidiš Džehvu, nego imam preče obaveze., Ovde si pokrenuo priču. vraćam se samo da pogledam ovo. Ima da zaboraviš Teodoru da je postojala, na mapi nećeš da čuješ za nju. Svake godine ovde uđe da raspravi o Teodori Džehverović - poručila je ona, pa nastavila:

- Sredite svoje misli, pa ćemo se videti sledećeg utorka. Teodora je imala ozbiljnu intervenciju, sada je kod kuće i negujem. Biće sve dobro - poručila je Gordana Džehverović ukućanima, a mnogi su posumnjali da se odnosilo upravo na Anđela, te da ga čeka ozbiljan haos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading