MAMA DŽEHVA SE OSVETILA ANĐELU: Pakleni udarac sprovela preko Anite, Ranković će IZGORETI kad sazna za ovo!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provokacije ne prestaju!

MAMA DŽEHVA SE OSVETILA ANĐELU: Pakleni udarac sprovela preko Anite, Ranković će IZGORETI kad sazna za ovo!

Foto: TV Pink/printscreen

Prošlog utorka Goca Džehverović i Anđelo Ranković imali su žestoko suočavanje nakon silnih optužbi koje je on izneo u emisiji "Gledanje snimaka" na njen račun, a Goca je najavila haos, koji će se tek odigrati, kao i ozbiljan razgovor, koji ih definitivno čeka. Oni su razmenili nekoliko rečenica, a kasnije je otkrila da je Teodora imala operaciju i da je sada čeka oporavak.

Anđelo je kasnije saznao za Teodorinu zdravstvenu situaciju, pa je u emsiji "Pitanja novinara" rekao kako će joj se obratiti čim dođe u Belu kuću i sa njom zakopati ratne sekire, zbog operacije koju je Teodora imala, a onda je istakao da mu je drago što je pevačica sad dobro i da je uahvet koji je morala da uradi prošao u najboljem redu.

Goca je danas stigla na imanje u Šimanovcima, a iako su svi iščekivali suočavanje sa Anđelom, ona je ipak prvo naletela na Anitu Stanojlović, njegovu devojku, pa je dobila pitanje kako joj se čini nova "snajka". 

Republika

Foto: St/N. Pančić, ATA Images/Antonio Ahel, TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković, Teodora i Goca Džehverović

- Dobar dan - rekla je Anita Gordani. 

- Ćao mala, kako si? - dodala je Džehverovićka. 

- Kakva ti je snajka? - upitao je Marko. 

- Odlična - rekla je Goca. 

Goca je nakon toga prošetala po dvroištu gde je poljubila i zagrlila Jovanu Tomić Matoru, a onda okupila takmičare "Elite", kako bi održala sastanak i kako bi svako dobio zaduženje za ovu nedelju. Goca je par puta pomenula novogodišnju jelku i da bi trebalo da se očisti iza nje, što su mnogi shvatili kao provokaciju za Anđela, jer je već poznato da su mu na društvenim mrežama dodelili taj nadimak. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Goca Džehverović i Jovana Tomić Matora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading