OGLAŠAVANJE IVANE ŠOPIĆ SVE ŠOKIRALO: U jeku spekulacija zašto nije vodila emisiju, otkrila gde se nalazi!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić izazvala je lavinu komentara.

OGLAŠAVANJE IVANE ŠOPIĆ SVE ŠOKIRALO: U jeku spekulacija zašto nije vodila emisiju, otkrila gde se nalazi!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivana Šopić

Voditeljka popularnog rijaliti programa "Elita", Ivana Šopić, iznenadila je svoje fanove kada se prošle noći nije pojavila u emisiji "Gledanje snimaka". Ova odsutnost izazvala je velike spekulacije među gledaocima, koji su aktivno diskutovali o tome šta se moglo desiti i zašto nije bila prisutna u Beloj kući.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Šopić

 


Nedolazak Ivane Šopić u emisiju izazvao je različite reakcije među fanovima rijalitija "Elita". Mnogi su se pitali da li je došlo do nekog incidenta ili nepredviđenih okolnosti koje su sprečile voditeljku da se pojavi pred kamerama. Međutim, nakon nekoliko sati, Ivana se oglasila na društvenim mrežama i otkrila razlog svoje odsutnosti.

Ispostavilo se da je razlog izostanka Ivane Šopić bio sasvim jednostavan - ona je provela veče u teretani. Voditeljka je iznenadila mnoge kada je objavila selfi iz teretane, pozirajući ispred ogledala i pokazujući svoju posvećenost vežbanju. Ovaj potez je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, gde su mnogi podržali njen izbor da posveti veče fizičkoj aktivnosti umesto televizijskom angažmanu.

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić Instagram

 


Nakon što je otkrila razlog svog izostanka, Ivana Šopić je dobila brojne reakcije podrške od svojih fanova, ali i kolega iz sveta medija. Mnogi su istakli važnost brige o svom zdravlju i redovnog vežbanja, te su pohvalili voditeljku što je svoje slobodno vreme iskoristila na ovaj način.

Iako je izostanak Ivane Šopić iz emisije "Gledanje snimaka" izazvao početnu zabunu među gledaocima, njen iskreni razlog odsustva je pokazao da je voditeljka posvećena održavanju zdravog načina života. Njen primer može poslužiti kao podsticaj mnogima da se posvete redovnom vežbanju i brizi o sopstvenom telu, čak i u užurbanom ritmu svakodnevnog života.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading