KAMERA USNIMILA VRELU AKCIJU U TUŠ-KABINI: Sve se videlo, učesnica Elite prolila REKU SUZA!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prepustili se strastima na žurki!

KAMERA USNIMILA VRELU AKCIJU U TUŠ-KABINI: Sve se videlo, učesnica Elite prolila REKU SUZA!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je u rijaliti programu "Elita" održana još jedna žurka, koja je bila puna turbulencija i žestokih svađa. Pre nego što je nastaom opšti karambol koji je započeo Danijel Dujković Munjez, on je imao strastvenu akciju sa cimerkom Sarom Marbeljom i to u toaletu u dvorištu imanja u Šimanovcima. 

Njih dvoje su tokom ludog provoda u kazinu pobegli od cimera i prepustili se strastima u tuš kabini. Kako pokrivač nije bio preko cele kabine moglo je da se vidi da su prvo imali s*ks, a da ga je kasnije Marbelja oralno zadovoljila, posle čega su vrlo brzo napustili kupatilo i vratili se na žurku kao da se apsolutno ništa nije dogodilo. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Danijel Dujković Munjez i Sara Marbelja vrela akcija

Ovo je jako pogodilo Stefani Grujić, Munjinu bivšu devojku, sa kojom je on do skoro bio u ljubavnom odnosu, ali kako kaže je odlučio da stavi tačku jer je primetio da je ona počela da se vezuje za njega, više nego što on može da isprati i uzvrati. Stefani je prolila more suza kad je saznala, ali Danijel nije imao potrebu da joj se opravda. 

Inače, sinoć u rijalitiju "Elita došlo je do žustrog sukoba između Anđela Rankovića i Danijela Dujkovića Munjeza. Sukob je izbio kada je Matora od Munjeza čula da njena još ucek zakonita žena  Anita Stanojlović nije osećala potrebu da joj izjavi saučešće i da je njengubitak ne dotiče. Anđelo je odmah stao u odbranu svoje devojke, dok se Danijel umešao u njihovu raspravu, što je dodatno zaoštrilo situaciju.

Nakon što je sukob eskalirao, obezbeđenje je brzo reagovalo i razdvojilo zaraćene strane. Anđelo je odlučio da se udalji od Danijela kako bi izbegao dalje konflikte, te je sa Slađom i Anitom otišao u prostoriju hotela kako bi smirio situaciju i skrenuo misli sa nemilih događaja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Haos u Eliti nakon žurke

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading