ANELIN SAN LEDI KRV U ŽILAMA, OPET IMALA VIZIJU PRED JANJUŠEV ULAZAK: Videla sam mu i ćerku, nose neko cveće, ja sam se naježila!

Autor:

Zadruga

13.01.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićka ispričala kako je osetila sve što se napolju dešavalo, a što joj je Marko tek sada ispričao.

ANELIN SAN LEDI KRV U ŽILAMA, OPET IMALA VIZIJU PRED JANJUŠEV ULAZAK: Videla sam mu i ćerku, nose neko cveće, ja sam se naježila!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nakon što se Marko Janjušević Janjuš vratio u "Elitu" posle porodične tragedije koju je doživeo, Aneli Ahmić se našla u nebranom grožđu jer se u njogovom odsustvu nije ponela baš kako dolikuje. Ona isprva nije znala ni kako da mu izađe na oči, pošto je u međuvremenu svašta izgovorila za njega, ali je na kraju smogla snage i pokušala sa njim da obnovi odnos. Iako nije pokazao preterano interesovanje pred njom, Kačavenda joj je otkrila da je zbog nje napao Danijela Dujkovića Munjeza.

- Munju je naduvao, znaš šta mu je sve rekao. Tek pre dva tri dana je dobio sve bitne klipove odavde, sve mu je slala podrška ko ga je ogovarao tako da kaže da je sve video i sa kim više ne želi da razgovara - prenela je Milena Ahmićki, a ona ju je zapitkivala dalje:

- Za koga je rekao da ga je razočarao, je li ti odgovorio nešto?

Međutim, Kačavenda se tu zaustavila:

- Nije ništa hteo da priča o tome, samo je rekao da on zna najbolje ko ga je razočarao. 

 

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Aneli Ahmić pokušava da obnovi odnos koji je imala sa Janjušem

 

Aneli se zatim osvrnula na svoje predosećaje i snove koje je imala dok Janjuš još nije bio u Beloj kući.

- Znate kakav sam san sanjala sinoć pre nego što je Janjuš ušao, ja sam se naježila, sanjala sam da Kruna i Janjuš nose neko cveće, to se dešava u sobi odabranih, ali kao da se sve dešava u Sarajevu, Uroš i Vivijen, tu sa nama i tek onda sam saznala sinoć da su moji poslali cveće za Janjuševog brata, znači jezivo - zaključila je Aneli.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading