KAČAVENDA BACILA UDICU JANJUŠU: Aneli će napraviti HAOS ljutoj suparnici!

Autor:

Zadruga

07.12.2023

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda pred svima izdvojila Janjuša!

KAČAVENDA BACILA UDICU JANJUŠU: Aneli će napraviti HAOS ljutoj suparnici!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičarke "Elite" su dobile priliku da naprave idealnog muškarca od cimera u Beloj kući. Mnoge je zanimalo kakav će izbor napraviti Milena Kačavenda. Ona je čak dva puta izdvojila Janjuša, sa kojim je nekada imala prisan odnos.

- Od Bože kožu lepu, od Janjuša visinu, od Nikole J. rupice na obrazima. Oči od Đedovića. Nemanja ima lep osmeh, volela bih od njega to. Što se tiče harizme, Janjuš prednjači u tome. Duhovistost poseduje Munja, a šarm ima i Terza - istakla je Milena Kačavenda.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda

Zanimljivo je da Kačavenda nije izdvojila Samira Ramovića, koji nedeljama bezuspešno pokušava da je smuva. 

Zanimljiv izbor napravila je i Žana Đorđević, koja je dobila reč nakon Milene Kačavende.

- Mika je bio vizuelno i karakterno simbol stabilnog muškarca. Karakter, domišljatost i spretnost od Đedovića. Pravičnost od Miće, jer to moj muškarac treba da poseduje. Pedanteriju od Ša, ali malo ublaženiju. Munjez ima smisao za ritam - kazala je Žana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Žana Đorđević

Mnoge takmičarke su pohvalile oči Marka Đedovića, između ostalog i Slađa Lazić i Maja Marinković.

- Đedović ima neke lepe, posebne oči. Čas me dignu u nebesa, čas me uplaše. Ja ne volim zauzete muškarce, ali bih od Lakića uzela tetovaže njegove - kazala je Slađa.

- Terza se zaštitnički ponaša prema Milici, treba svako od muškaraca da se ugleda na njega. Mensur mi je najbolji i najzgodniji frajer ovde. On zna da ga volim i poštujem. Oči kakve ja volim nema niko. Samo Đedovićeve mogu da zaliče na te koje ja volim. Nemanja Gačić ima lep osmeh, a Uroš ima lepa usta - istakla je Marinkovićeva.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading