STIGLE VAŽNE INFORMACIJE ZA JANJUŠA U ELITU: Produkcija mu saopštila šta se dešava, on PREBLEDEO OD ŠOKA!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš nije mogao da dođe sebi!

STIGLE VAŽNE INFORMACIJE ZA JANJUŠA U ELITU: Produkcija mu saopštila šta se dešava, on PREBLEDEO OD ŠOKA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić je pokazao izuzetnu podršku prema svom prijatelju Marku Janjuševiću Janjušu nakon što se vratio u "Elita 7" posle tragičnog događaja koji ga je zadesio. Naime, Uroš je zamolio Velikog šefa da mu dodeli zadatak kako bi mogao da ispuni želju svom drugaru i pokloni mu psa koji ga dugo interesuje.

- Draga elito, želim da vas obavestimo da je Uroš uspešno odradio zadatak, uskoro stiže nagrada - pisalo je na početku pisma, te se očekuje da uskoro Janjušu stigne nagrada.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić Elita 7

 

Uroš je, na veliko oduševljenje Marka, dobio zadatak da se obuče u kostim psa i ponaša kao pas, dok je Marko trebalo da brine o njemu i tako pokaže da je spreman za brigu o kućnom ljubimcu.

Danas je stigao rezultat Uroševog zadatka, a Veliki šef je poslao pismo obaveštavajući Elitu da je Uroš uspešno obavio zadatak te da će uskoro stići nagrada. Očekuje se da će Janjušu stići zaslužena nagrada za ovaj poduhvat. Ova gesta prijateljstva dodatno je učvrstila njihovu vezu i pružila podršku Janjušu u teškim trenucima.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Stanić Elita 7

 


Podsetimo, Janjuš je napustio rijaliti nakon saznanja o smrti brata Mihaila, ali se nedavno vratio, suočavajući se sa svojim emotivnim izazovima pred milionskim auditorijumom. U tim teškim trenucima, Uroš je pružio snažnu podršku svom prijatelju, a sam Janjuš je istakao koliko mu ta podrška znači. Njihovo prijateljstvo i međusobna podrška su postali značajan deo dinamike u "Eliti".

Ova priča o prijateljstvu i podršci u teškim trenucima pokazuje koliko je važno imati nekoga ko će biti uz vas i pružiti podršku kada je najpotrebnija. Uroš Stanić je svojim gestom pokazao izuzetnu empatiju i pažnju prema svom prijatelju, čime je još jednom potvrdio vrednost pravog prijateljstva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

21.01.2024 11:37

Ne mešajte prijateljsrvo i zaljubljenost jer Vaškavi Uroš je gej. "Posrećilo" mu se u nesreći Janjuševoj da se obesio njegov brat sa kojim Janjuš nije govorio baš zato što je gej i sarađivao sa gej portalima gde je objavljivao fotografije eksplicitnim sadržajem pa sada "Pere savest" pa je prigrlio Uroša.