JANJUŠEVA ZAKLETVA BRATU SE OBISTINILA U ELITI: Stravičan detalj sa Mihailovog GROBA ledi krv u žilama (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš naježio je javnost detaljom sa sahrane brata koji seče poput žileta!

JANJUŠEVA ZAKLETVA BRATU SE OBISTINILA U ELITI: Stravičan detalj sa Mihailovog GROBA ledi krv u žilama (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Akutelni učesnik rijaliti programa "ElitaMarko Janjušević Janjuš vratio se na imanje u Šimanovcima nakon što je krajem prethodne godine izgubio i sahranio rođenog brata Mihaila, koji je oduzeo sebi život vešanjem u iznajmljenom u stanu u Beogradu.

Inače, jedan od najpotresnijih momenata na sahrani pokojnog Mihaila bio je trenutak kada je Janjuš skočio na sanduk kako bi se oprostio od svog brata, a potom odlučio da kao poslednje zbogom skine sat sa svoje ruke i baci ga bratu na sanduk, u raku.

Janjušević je sada pred kamerama javno progovorio o svom gestu koji je mnoge rasplakao i naježio do kostiju.

- Kad sam se oprostio od svog brata, bacio sam svoj sat u kovčeg i rekao da ću misliti na njega, kada se kazaljke spoje. Sad kad pogledam na sat, uglavnom su kazaljke spojene - rekao je Janjuš, a Uroš Stanić prerušen u psa je prišao i zaglio ga.

Inače, kako je Republika ekskluzivno pisala, od pouzdanog izvora uspeli smo da saznamo da se radi o satu skupocene marke "Hublot", koji je bivši košarkaš pazario u Nemačkoj, dok je držao kafić u Ofenbahu, i to za neverovatnih 5.000 evra.

Radi se o specifičnom satu poznatog brenda "Hublot", koji vredi oko 5.000 evra. Koliko znam, Janjuš je ovaj sat kupio u Nemačkoj, tačnije u Ofenbahu, gde je držao kafe-restoran. Taj biznis mu je išao dobro nekih sedam, osam meseci, zaradio je dobre pare, te je zbog toga i odlučio da časti sebe skupocenom "čukom" - istakao je dobro upućeni izvor za Republiku.

Republika

Foto: Republika

Janjuš bacio sat u raku za bratom na sahrani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading