NOVA TRAGEDIJA ZA JANJUŠA: Zbog NJENE SAHRANE ponovo napušta Elitu? Saopštene TUŽNE vesti!

Autor:

Zadruga

13.01.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuša čekaju loše vesti!

NOVA TRAGEDIJA ZA JANJUŠA: Zbog NJENE SAHRANE ponovo napušta Elitu? Saopštene TUŽNE vesti!

Foto: TV Pink

Jedna od najaktivnijih članova podrške i fan grupa Marka Janjuša Janjuševića, izvesna J. Đ., preminula je nakon dugogodišnje podrške koju je pružala bivšem košarkašu. Njena smrt je potvrđena u najvećoj Fejsbuk fan grupi Janjuševe takozvane "Janjuševe kraljice", gde su se oglasile ostale kraljice izražavajući saučešće porodici preminule Janjuševe obožavateljke.

Jedna od administratorki grupe je podelila u grupi Janjuševe kraljice poruku koja je izrazila duboko žaljenje zbog gubitka J.Đ.

Foto: Facebook.com printscreen

Marko Janjušević Janjuš ne zna za smrt obožavateljke

 

- Nažalost ni danas nas ne mogu zaobići tužne vesti. Naša J. Đ nas je napustila. Jasna je bila sa nama od samih početaka. Pamtićemo je kao vedru, veselu, dobru i nasmejanu osobu što je stvarno i bila. Čista i dobra duša. Počivaj u miru kraljice naša, uvek ću te voleti i pamtiti tvoja grupa. Porodici izražavamo najsireniju i najdublje saučešće, neka im Bog dragi daje snage - stoji u objavi.


Janjuš, koji se juče vratio u rijaliti, verovatno nije obavešten o smrti jedne od njegovih najvernijih obožavateljki i pokretača fan grupa. Poznato je da je Janjuš bio u kontaktu sa svojim kraljicama, te će sigurno biti teško kada sazna za smrt J.Đ. Ova vest će sigurno ostaviti veliki uticaj na Janjuša, kao i na sve članove fan grupa, koji su delili istu strast prema njemu.

Podsetimo, Janjuš se prošle noći vratio na imanje u Šimanovcima, samo 19 dana nakon sahrane brata Mihaila Janjuševića, koji je izvršio samoubistvo u stanu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading