JANJUŠ UŠAO U SOBU U KOJOJ SE MIHAJLO OBESIO: Potresne scene koje će vas proganjati, evo šta je VIDEO!

Autor:

Zadruga

13.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš otkrio šta se desilo kada je ušao u stan pokojnog Mihaila Janjuševića, nakon što je izvršio samoubistvo.

JANJUŠ UŠAO U SOBU U KOJOJ SE MIHAJLO OBESIO: Potresne scene koje će vas proganjati, evo šta je VIDEO!

Foto: republika

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš tokom večeri prišao je Ivanu Marinkoviću, te su tom prilikom porazgovarali. Ivana je zanimalo da li se Janjuš prilagodio trenutnoj situaciji, budući da se prošle noći vratio na imanje u Šimanovcima, nakon porodične tragedije. 

Janjuš je prvi put ispričao kakav je osećaj imao kada je ušao u stan pokojnog Mihaila Janjuševića, njegovog brata, u kom je izvršio samoubistvo. Janjuš je ispričao da je ušao u stan kako bi uzeo Mihailove stvari, a osećanja su mu bila stravična. 

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock, republika

Marko Janjušević Janjuš i Mihailo Janjušević

 

Bivši košarkaš ističe da je u jednom trenutku prilikom ulaska u stan video pokojnog brata, što je Ivana Marinkovića naježilo do kostiju. 

- Ne možeš da veruješ kada sam otišao da pokupim stvari od brata, ulazim u stan gde se sve to desilo... Brate, ko da je ispred mene... Ne možeš da doživiš taj osećaj, daleko bilo... To je brate... Kažu problemi, ljubavni... - ispričao je Janjuš Ivanu u spavaćoj sobi, pa dodao:

- Ne daj Bože, brate, ali šta ćeš, moraš da živiš... 

Foto: ST/P.Divac, Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš i Mihailo Janjušević

 

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading