PORED MENE ĆEŠ ZABORAVITI NA SVE! Maja se ne odvaja od Janjuša, evo šta je rekla za ANELI! (FOTO)!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se ne oporavlja od gubitka brata, koji se krajem decembra ubio, a starleta se trudi da mu boravak u rijalitiju maksimalno olakša.

PORED MENE ĆEŠ ZABORAVITI NA SVE! Maja se ne odvaja od Janjuša, evo šta je rekla za ANELI! (FOTO)!

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković svaku priliku koristi da se zbliži sa Markom Janjuševićem Janjušem, a sada mu je rekla da će pored nje da zaboravi na težak period koji je iza njega. On se i dalje ne oporavlja od gubitka brata Mihaila Janjuševića, koji se krajem decembra ubio, a starleta se trudi da mu boravak u rijalitiju maksimalno olakša. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

- Koliko god da smo se svađali i imali odnos kao pas i mačka, meni je mnogo lepo sa tobom. Janjuše, ti i ja smo nešto posebno, takav nam je i bio odnos. Pokušaću da ti pomognem da te sve što se desilo manje boli. Koliko god mogu. Možda će da izgleda kao da ti se nabacujem, ali to nije moja namera. Hoću da budeš dobro, iako smo odavno ostavili emocije sa strane - pričala je Marinkovićka, dok je Janjuš samo gledao i ćutao. 

Ona je potom pomenula i cimerku Aneli Ahmić, za koju tvrdi da nije nimalo iskrena prema njemu.

Foto: printscreen

Maja Marinković

 

- Ova Aneli nema iste namere kao ja. Vidi se da te samo koristi. Tu ne postoji gram ljubavi. Meni nije jasno kako je moguće da žena nema obraza u ovakvim situacijama! Sramno! Vidi se iz aviona da je sve korist. Ti si opet nekako blag prema njoj, ja nisam promenila mišljenje otkako sam ušla u rijaliti. Videće se tek kakva je stvarno kao osoba, ali polako. Maja je obično za sve u pravu! Aneli je zmija. Znam da te zamaram pričom, ne moraš ništa da mi odgovaraš, ali bitno je da slušaš šta pričam - šaputala je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Melanija

21.01.2024 07:04

Maja i potrčko Stanijin koja joj je unela informacije o smrti Janjuševog brata te je od prvog dana plakala, povraćala i nosila crninu koju je Aneli kada je izašla prozreli prevaru Maje, Takija i Stanije kao i produkcije naprasno skinula i ako još nije prošlo četrdeset dana. Nekrofilski šarada je propala, karte su otkrivene. Ima još šest meseci igre.

dušanka

21.01.2024 13:09

MAJI SVAKA ČAST, ČAK I KAD JE PRAVILA GLUPOSTI I GREŠKE, BILA JE DOVOLJNO SAMOKRITIČNA I ODGOVORNA I DA IH PRIZNA, I DA SNOSI ODGOVORNOST ZA ISTE, ONA JE DOBRA ČOVEK I DOBRA DUŠA, BOLJA JE BILA I PROŠLE GODINE OD PRAZNOGLAVE, PREAMBICIOZNE,BESKRUPULOZNE POBEDNICE, KOJA JE SRAMOTA ZA PINK TV. MAJIN JEDINI PROBLEM JE ŠTO JE SVOJA, ŠTO NEMA POTREBE DA SE PRIKLONI LEPOM MIĆI, KOJI JE VEĆ PROVIDAN I ZAMARA NAS GLEDAOCE SA SVOJOM POSRNULIM FAVORITIMA, OD KOJIH PRAVI POBEDNIKE...NE ZNAM NA KOJI NAČIN MU TO USPEVASVAKE GODINE ISTI TIP LIČNOSTI, KOJE ON VRAĆA NA PRAVI PU, ALI ONAKAV KAKAV ON MISLI DA TREBA...VREME MU JE DA ODE SA SCENE...

Joja

21.01.2024 15:04

Maja ima telefon u rijalitiju !