JANJUŠ SAOPŠTIO ANELI DA SE POMIRIO SA MAJOM! Skandal uživo u programu, Ahmićevoj prepuklo srce od tuge!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je stavio tačku na odnos sa Aneli, pa joj otkrio istinu o pomirenju sa Majom.

JANJUŠ SAOPŠTIO ANELI DA SE POMIRIO SA MAJOM! Skandal uživo u programu, Ahmićevoj prepuklo srce od tuge!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kao i svake srede, u "Eliti" se održala još jedna radio-emisija "Amnezija", a Marko Janjušević Janjuš se vratio na svoje mesto voditelja.

Međutim, na samom početku, njegova koleginica, Milena Kačavenda, iskoristila je priliku da ga ispita na temu sinoćnjeg pomirenja sa Majom Marinković i odnosa sa Aneli Ahmić.

On je otkrio da je definitivno stavio tačku na romansu sa Aneli, zbog čega se Ahmićeva rasplakala u spavaćoj sobi, a Maja je sve vreme bila u krevetu pored, slušajući Janjuševo izlaganje:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

- Iskreno, svi su me sačekali, da, ali Maja Marinković me je baš iskreno žalila, to se videlo, sinoć je bila kod mene, plakala, iako su se naše emocije ugasile, ona je tu i uvek možemo popiti kafu. Pomirili smo se. Dodatno su me poremetile neke scene, koje sam gledao (za Aneli), presekao sam tu. Naravno, video sam i ovde nešto što me je razočaralo - govorio je Marko Janjušević Janjuš.

- A da li postoji mogićnost da dođe do pomirenja sa Aneli ili bar razgovora? - upitala je Milena Kačavenda Janjuša, a on je bio brutalno iskren.

- Neki razgovor bi mogao da se desi, nakon tri godine, jedino tako. Pogotovo od pretresa, od tada me ne zanima uopšte, mene ne može tako nešto poremetiti, skroz sam presekao, ne postoji više nikakav razgovor, to je to, da li sam razočaran ili ne... naravno da jesam, ali imam prava da budem - objasnio je Marko Janjušević Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Ragusa

17.01.2024 15:19

Aneli je Dubrovkinja ,gdje god da ode ona se gradu vraca .Zasto bi nju interesirali smogovci .Ona je trenutacno tu kod vas u pokusaju da zaboravi na bracni brodolom ,za par mjeseci slobode,ona ce biti ono sto ona je ,zgodna riba ,mama sa slatkom curicom .Janjus pripada Maji ,on i Aneli su dvije razlicite kulture,dva svijeta ,ona je dijete mora a ne pljeskvica

Kiks

17.01.2024 16:59

Ragusa, pa sta se onda zalepila za pljeskavicu.