ZOLA OSLOBODIO ZVER: Šok-objava nakon vesti da Miljana NIJE TRUDNA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.01.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola se oglasio na Instagramu nakon saznanja da Miljana Kulić nije ostala trudna sa njim!

ZOLA OSLOBODIO ZVER: Šok-objava nakon vesti da Miljana NIJE TRUDNA! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pink

Bivši takmičar "Elite", Lazar Čolić Zola, nedavno je stigao u Beč, a kako je otkrio svojim pratiocima danas, razmišlja da se tamo trajno preseli. Čolić se ponovo oglasio na ovoj mreži, otkrio da trenutno radi, a uz svoju fotografiju, objavio je i pesmu "Beast Unleashed", koju izvodi Vin Jay.

- Zver je oslobođena, cela klika je kul, mi smo sa istočne strane. Svi se pitaju kada ću dostići svoj vrhunac, a što više mrzite, mi pišemo "vrelije". Ako je ovo pogrešno, ne želim da budem u pravu... - glasi prevod stihova, koje je između ostalog, podelio Zola.

Republika

Foto: Instagram.com

Zola u Beču

Inače, Miljana je sinoć dobila hipotetičko pitanje i Zolinom boravku u Beču i oglašavanju njegove porodice, zbog čega je izrekla strašne pretnje. 

- Ali, ako je hipotetički to istina, samo ću reći da neću birati sredstva da im uništim život. Neke ću ljude srediti, da ga masakriraju, završiće u invalidskim kolicima, majka će ga tako šetati do kraja života u kolicima - odgovorila je Miljana Kulić, pa pretnjama zgrozila brojne gledaoce rijalitija, koji nisu mogli da veruju šta ona izgovara u programu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić u emisiji

Poslednjih dana javnost bruji o mogućoj trudnoći Miljane Kulić, ali su te spekulacije sada odbačene. Nakon nezaštićenih odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom, mnogi su pretpostavljali da je Miljana u drugom stanju. Međutim, Miljana je nedavno dobila ciklus i time stavila tačku na ove glasine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading