OGLASILA SE DŽEHVA NAKON SUOČAVANJE GOCE I ANĐELA: Evo šta se dešava u Teodorinom porodičnom domu nakon drame u Eliti!

Autor:

Zadruga

10.01.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica izašla iz bolnice, majka se ne odvaja od nje!

OGLASILA SE DŽEHVA NAKON SUOČAVANJE GOCE I ANĐELA: Evo šta se dešava u Teodorinom porodičnom domu nakon drame u Eliti!

Foto: ATA Images, Dragan Kadić, PInk

Pevačica Teodora Džehverović je nedavno prošla kroz tešku operaciju, ali nije sama u svojoj borbi. Naime, ona je otkrila da joj je najveća podrška u ovim trenucima njena majka, poznata kao mama Džehva. Na društvenim mrežama, Teodora je podelila snimak na kojem se vidi kako je njena majka uz nju, brinući se i praveći šale, što je sigurno doprinelo pevačicinom oporavku.

Teodora je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila da joj ova godina nije počela onako kako je planirala. Na Badnje veče je hitno operisana zbog ciste na jajniku koja je pukla, izazivajući strašne bolove u stomaku. Ipak, i pored ovih teškoća, Teodora zrači pozitivnom energijom i optimizmom, izjavljujući da se nada da će se sve dobro završiti i da je uverena da će ova godina ipak biti predivna.

Pored majke, Teodora je takođe istakla značaj podrške koju je dobila od svoje porodice tokom ovog perioda. Njihova ljubav i briga su joj pomogli da se izbori sa fizičkim i emocionalnim izazovima koje je doživela.

Iako je prošla kroz težak period, Teodora nije izgubila svoj smisao za humor. Na snimku koji je podelila sa svojim pratiocima, ona se smeje i opušteno komentariše situaciju, pokazujući snagu i pozitivan duh čak i u najtežim trenucima.

Teodora Džehverović je primer snage i optimizma, inspirišući svoje fanove da se suoče sa izazovima hrabro i sa osmehom na licu. Njena otvorenost o teškoćama sa kojima se suočava, ali i njena pozitivna energija, sigurno će motivisati mnoge da se bore kroz teške trenutke sa verom u bolje sutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading