MAMA DŽEHVA ZAPLAKALA ZBOG TEODORINOG STANJA: Oglasila se nakon ćerkine OPERACIJE!

Autor:

Zabava

08.01.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović operisana na Badnje veče, a njena majka Goca van sebe.

MAMA DŽEHVA ZAPLAKALA ZBOG TEODORINOG STANJA: Oglasila se nakon ćerkine OPERACIJE!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kako je Republika prva pisala, pevačica Teodora Džehverović operisana je 6. januara na Badnje veče, zbog ciste koja joj je pukla na jajniku. Sada se oglasila njena majka Goca Džehverović, pa otkrila kako se njena ćerka oseća.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Goca zabrinuta za ćerkino zdravlje

Naime, Goca je veoma zabrinuta zbog ćerke, a kako i sama kaže Teodora je zbog jedne stvari plakala kada je srtigla iz bolnice.

Dobro je. Leži kod kuće, odmara. Tu sam pored nje, negujem je, brine o njoj. Baš sad pričamo o tome... Tužna je, jer se to desilo na Badnje veče, pa nije uspela da se pričesti. Reko, hvala Bogu samo da je dobro. Možda je trebalo tako da bude - rekla je Goca za "Telegraf".

Republika

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official

Teodora Džehverović sa majkom nakon što je pušten iz bolnice

Inače, dok su gotovo svi uživali u praznicima, za Teodoru Džehverović početak ove godine nije bio bajkovit s obzirom na to da je veče pred Božić hitno operisana.

- Za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da mi bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo – oglasila se na svom Instagramu i otkrila kako se trenutno oseća:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Džehverović operisala cistu

– Za sada je sve u redu, sem što me rane bole, ali nadam se da će to sve biti dobro i da će da zaraste kako treba. I pored toga ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem.

Podsećamo, pevačica je nedavno otkrila kakvog muškarca priželjkuje.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Džehverović u bolnici provela praznike

– Kod dečka gledam da na prvom mestu ne bude paćenik kojeg svaka malo lepša devojka može da ima. Da bude pažljiv, da gleda na budućnost isto kao ja, da razume moj posao. Da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je, naravno, da bude ostvaren i zadovoljan sobom – istakala je pevačica, a zatim se osvrnula i na finansijski momenat.

– Pare od muškarca mi ne trebaju, jer ne postoji to što ja ne mogu da stvorim i radim na tome da budem potpuno nezavisna žena kada su materijalne stvari u pitanju, zbog toga od muškarca tražim sve ostalo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

10.01.2024 21:55

Postala je poznata po vagini : u zadruzi, na jahti i u bolnici. A niko ne zna njene pesme !?