BIVŠOJ ZADRUGARKI NE VERUJU DA JOJ NIJE DOBRO! Supruga Marka Bulata ostala skoro nepokretna!

Autor:

Zabava

08.01.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga pevača Marka Bulata, Marija otkrila da ju je spasila terapija, vera i volja

BIVŠOJ ZADRUGARKI NE VERUJU DA JOJ NIJE DOBRO! Supruga Marka Bulata ostala skoro nepokretna!

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Marija Bulat i Marko Bulat

Prethodna godina za suprugu pevača Marka Bulata, Mariju, nije bila nimalo laka, a ona je otkrila detalje o svom zdravlju:

- Biće bolje, mora da bude boje! Kako je bilo sada je dobro. O tome bih mogla da pričam celu emisiju, ali moj problem je bila slomljena kičma i naprsli pršljenovi. Bila sam gotovo nepokretna, ali pomogla mi je terapija, volja i vera - rekla je Marija za Informer.

Foto: Republika.rs

Marko i Marija Bulat

 

U javnosti su se pojavile fotografije na kojima se Marija nalazi u invalidskim kolicima, a ona nam je priznala da je to bio veoma stresan period za celu porodicu, dok Marko ističe da mu nije bilo lako da sve porodične obaveze preuzme na sebe.

- Nije mi naporna Marija, naporno je preuzeti svu odgovornost na sebe. To je dodatni teret, jer prihvataš svakodnevne obaveze, moraš da nastaviš dalje - objašnjava Bulat i dodaje:

-  Emotivo mi je bilo teško i kada smo bili na Rodosu koji Marija obožava, a nije mogla da ode ni na plažu. Kada i ode, bori se za svaki korak. Trenutak beznađa i nemoći koji sam video u tom očaju bio je strašan za mene.

Foto: instagram.com/marija_bulat

 

 

Ipak, pored svih problema, Marija želi da u narednoj godini sve loše trenutke ostavi iza sebe.

Ne želim da se vraćam na prethodnu godinu niti da razmišljam o tome, a ono što mi je najteže palo su oči moje majke, dece i muža koji su bili nemoćni da mi pomognu. Moj izgled vara ljude, pa kada kažem da mi nije dobro, niko mi ne veruje - zaključuje Marija

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading