GLUMI PROGONITELJA JER SE PERE DA JE GEJ: Takmičar Elite na stubu srama, u programu uživo otkriveni detalji JEZIVOG PONAŠANJA!

Autor:

Zadruga

06.01.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama trese imanje u Šimanovcima!

GLUMI PROGONITELJA JER SE PERE DA JE GEJ: Takmičar Elite na stubu srama, u programu uživo otkriveni detalji JEZIVOG PONAŠANJA!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je u “Eliti” bio organizovan specijalan zadatak, povodom kog su medju takmičare u Belu kuću ušli voditelji Milan Milošević i Ana Radulović. Stanari imanja u Šimanovcima su morali da pogode pesme koje je puštao Veliki šef, a pobedu je odneo Milanov tim.

Nakon toga počela je “Igra istine” koja je napravila opštu pometnju u Beloj kući i žestoko podigla tenziju. Prvi haos nastao je kad je Danijel Dujkovič Munjez upitao Tamaru toktokerku da objasni zbog čega je zaratila sa Božom Džonsom i kako je započeo njihov sukob. 

Ona je otkrila da je Boža danima proganja i uhodi, ali i da sa njom pokušava da ostvari bliži kontakt, za koji ona nije ni najmanje zainteresovana, ali joj je bilo glupo da ga odbije. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Tamara Elita

- Pokušava da mi priđe konstantno, rekao mi je da mu se sviđam i zašto mu ne dam više prostora, on je prilazio, nabijao se u mene. Stalno me ponižava, govori da će da me odvali od one stvari. Smeta mi jer me gleda majka, nasrnula sam na njega i žao mi je zbog toga ali me stvarno maltretira - rekla je Tamara

- Ona je meni davala povoda za to, par puta sam joj rekao da bi izgrmeli u krevetu, sad ti kažem da ću stalno na tebe da nasrćem i da ću tek da igram rijaliti kad toliko lažeš i mene optužuješ. Ja tebe nikad ne bih ni štapom pipnuo, mršava si, nikakva, ne bih nikad imao seks sa tobom - odgovorio je Boža.

U njihovu priču umešao se i Lepi Mića koji smatra da Boža pokupšava da se opere od etikete da je gej. 

On ili ne zna sa devojkama ili se pere od svog pederluka, nemam drugo objašnjenje - rekao je Mića.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Boža Džons

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading