JAČE NIJE BILO! Takmičar Elite razbudio ukućane SKANDALOZNOM akcijom, pa ostao bez pokrivača!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-snimak kruži internetom, novi učesnik Elite pokazao umeće pod pokrivačem.

JAČE NIJE BILO! Takmičar Elite razbudio ukućane SKANDALOZNOM akcijom, pa ostao bez pokrivača!

Foto: Pink

Uroš Rajačić i Sara Marbelja odlučili su na proslavi Nove godine da se prepuste strastima, pa su pod dejstvom alkohola imali vrelu akciju. Međutim, izgleda da ona nije želela da se završi na tome, pa je tokom reprize pokušala da mu priđe i sa njim ponovo ostvari blizak kontakt, ali je umesto toga dobila strašno poniženje. 

Naime, Sara je ušla u pušionicu i krenula da sedne u krilo kod Uroša, ali ju je on oterao od sebe jer mu je gadno što ima menstrualni ciklus. Njoj je bilo jako neprijatno i nije joj bilo jasno zbog čega on tako burno reaguje, a po svemu sudeći izgleda da Uroš ne želi da ponovo strastvenu noć sa Sarom i da će krenuti dalje. 

- Saro, kloni se od mene. Dobila si, imaš mesntriaciju, ti kao da ne znaš da je to prljavština - kazao je Uroš Sari.

Njihov vreli snimak kruži internetom, a ova scena izazvala je burne reakcije, s obzirom da se nisu mnogo obazirali na kamere, kao ni prisutne ukućane, a u par navrata, Uroš je ostao i bez pokrivača. Mnogi su komentarisali da je Uroš jedan od najvećih šmekera u kući i da će tek pokazati svoje "sposobnosti".

 

Inače, Sara je nakon vrele akcija sa Urošem potrčala u pab "Prijatelji" kod Lepog Miće, kako bi od njega dobila savet kako da se ponaša nakon što je bila intimna sa Urošem. Sara je više cimera priznala da joj je bilo jako lepo i da joj se Uroš dopao, ali izgleda da nije dobila povratnu rekaciju. Ostaje da vidimo u nastavku rijalitija da li će Uroš i Sara ponovo biti zajedno i prepustiti se strastima ili će se odnos završiti na jednom vreloj akciji koji su imali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading