ZGRNUĆEMO BRDO LOVE U NOVOJ GODINI, SVE ĆEMO DOBRO DA UNOVČIMO: Teodora i Bebica nemaju sreću u ljubavi, pa hoće da obezbede bolju budućnost!

Autor: G. D. - M. G.

Zadruga

31.12.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto im veza i ne ide kao po loju, pokušaće da izvuku finansijsku korist iz svega toga.

ZGRNUĆEMO BRDO LOVE U NOVOJ GODINI, SVE ĆEMO DOBRO DA UNOVČIMO: Teodora i Bebica nemaju sreću u ljubavi, pa hoće da obezbede bolju budućnost!

Foto: E stockk

Dok Miljana Kulić u Novu 2024. godinu ulazi sa starim partnerom Lazarom Čolićem Zolom, njen Bebica ne sedi skrštenih ruku, već ima smišljene planove za svoju budućnost.

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica, i pored turbulentnog odnosa koji imaju, odlučili su da ipak, kao par, dočekaju novogodišnje praznike, pa iako im veza i ne ide kao po loju, pokušaće da izvuku finansijsku korist iz svega toga.

Prvo se oglasio Bebica, a onda je reč preuzela i Teodora, čija je očigledno poslednja.


- Nismo baš bili uzoran par, rekli smo dosta lošeg jedno drugom, ja sam realan samo. Postoji emocija, oboje smo brzi na jeziku, ali verujem da će se odnos popraviti. Rekao sam Teodori da budemo pametni oboje i izvučemo ono najbolje za oboje - rekao je Bebica, a Teodora nastavila:


- Treba da budemo pametniji, pa iz svega ovoga izvučemo obostranu finansijsku korist. Priliku imamo, tu je pred nama, treba samo da pružimo ruku i zgrnemo brdo love. To nam želim oboma - da dobro sve unovčimo.

Bebica je na vreme shvatio da ako nema sreće u ljubavi, tu sreću potraži na drugom mestu. A šta čoveka može više i bolje da usreći od novca!

Međutim, stvari u rijalitiju nikada nisu ostale onakve kave su bile tokom novogodišnje euforije, pa je pitanje šta će se još odigrati narednih meseci i koji će parovi sve između sebe da se izrotiraju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading