"BEBICA JE PSIHO, TEODORA TREBA DA GA SE PLAŠI": Delićki UPOZORENA na Miljaninog bivšeg - Čeka je pravi pakao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina o odnosu Teodore Delić i Bebice šokirala javnost!

"BEBICA JE PSIHO, TEODORA TREBA DA GA SE PLAŠI": Delićki UPOZORENA na Miljaninog bivšeg - Čeka je pravi pakao! (VIDEO)

Foto: E-stock, Isntagram

 

 

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je bivšu takmičarku ,,Elite 7" i spisateljicu Jasminu Anu. Ona je iznela niz tvrdnji o Nenadu Macanoviću Bebici i Teodori Delić

Foto: Republika TV

Jasmina Ana i Ognjen Bogdanović

 

- Ona Teodora Delić je dobar drug, neočekivano mi je simpatična, meni je nešto trebalo, ona je došla, slatka je, u komunikaciji, sad taj njen odnos sa Bebicom je nenormalan i očigledno je da ona njega neće. On je psiho! Ja ne znam šta drugo da kažem! Njegovo ponašanje nije normalno, od onoliko ćutljivog čoveka, do gazde na imanju. Uvek ima hranu, pun je kao brod, ne možete da verujete šta taj čovek radi. On je iskoristio Miljanu, ko zna šta je, nije u redu to. Miljana je jako povređena. Po mom mišljenj, on nije normalna osoba. Ja bih se bojala njega, da sam na Teodorinom mestu, da uđem u vezu sa njim. Mislim da se ona boji - govori Jasmina Ana u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading