TAKI PRESEKAO: Hitno se oglasio nakon raskida Teodore i Bebice, ovo niko nije mogao ni da sanja!

Autor:

Zadruga

23.12.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković doneo važnu odluku i to sve zbog nove devojke!

TAKI PRESEKAO: Hitno se oglasio nakon raskida Teodore i Bebice, ovo niko nije mogao ni da sanja!

Foto: ST/Nikola Mutić, youtube.com/Zadruga Official

Otac poznate rijaliti učesnice Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, ponovo je pronašao ljubav. Kako saznaje domaći medij, Taki je trenutno zaljubljen i srećan u vezi sa svojom novom devojkom.

Taki je potvrdio da je u vezi i da uživa u ljubavi sa svojom novom partnerkom. Takođe, odbio je da komentariše izjavu majke Teodore Delić, svo, o raskidu njene ćerke sa Nenadom Macanovićem Bebicom, ističući da je fokusiran na svoju sreću i sreću svoje ćerke.

- To mene uopšte ne zanima, mene više niko u Eliti ne zanima osim moje ćerke Maje Marinković. Ja imam devojku i lepo mi je sa njom. Ne želim nikoga iz rijalitija više da kometarišem, srećan sam i bitna mi je sreća moje ćerke, a ostali mi ne zanimaju, želim im sve najbolje, a ja uživam u ljubavi - izjavio je Taki za Espreso.

Ova vest dolazi nakon što se Slavica Delić, majka Teodore Delić, oglasila za domaće medije, izražavajući teškoće zbog raskida svoje ćerke i Nenada Macanovića Bebice, te je tom prilikom kritikovala Takija. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković i Teodora Delić

Kao da me je sam Bog probudio kad su je pitali i kad je pričala sa Nenadom. Mnogo mi je žao, evo prosto bih plakala koliko mi je krivo i žao jer znam i vidim da se ona baš zaljubila, a on joj ne veruje ništa. On raskida zbog medveda. Nije ona to sakrivala, htela je da skloni jer je njemu smetao taj meda i ona ga je sklonila, a rekla je da ga je bacila da se ne bi svađali i prepirali. To je toliko benigna i bela laž da je to smešno. Ne znam da li joj je poklonio drug Miloš ili taj dečko, ali svakako ona je raskinula sa njim i on joj je prošlost. Ona je jako osetljiva na mene, a on tako ružne stvari priča o meni. Nema ni malo povoda da sumnja u nju, a meni je jako teško i žao mi je što me je izvređao - rekla je mama.

Osvrnula se i na Takijeve peckalice na račun Bebicine i Teodorine veze, ali i ostavljanje prostora da je sa njenom ćerkom imao nešto više od druženja.

- Taki lupa, provocira. On se šali i voli da narod misli u tom stilu. On može čovek otac da joj bude, on je moje godište. Ja njemu i kažem da se ne zeza i ne priča tako, ali njega boli uvo kaže da mi znamo šta je i kako je - rekla je Slavica za Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading