ZVANIČNO OGLAŠAVANJE BEBICINIH NAJBLIŽIH: Nakon što je prolio reku suza za Miljanom osvanula šok poruka - SVE JE JASNO!

Autor:

Zadruga

03.12.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zvaničnom profilu koji vode Nenadu Macanoviću pojavila se slika koja pokazuje koju snajku oni žele!

ZVANIČNO OGLAŠAVANJE BEBICINIH NAJBLIŽIH: Nakon što je prolio reku suza za Miljanom osvanula šok poruka - SVE JE JASNO!

Foto: TV Pink/printscreen, ST/Dragan Kadić

Sinoć je tokom emisije "Nominacije" došlo do pravog šoka, kako za gledaoce, tako i za učesnike rijalitija "Elita". Naime, tokom izlaganja Nenada Macanovića Bebice došlo je do emotivnog brodoloma Miljane Kulić, nakon čega je i on počeo da jeca pred svima. 

Macanović je, iako je u vezi trenutno sa Teodorom Delić, priznao kako i dalje voli Miljanu, ali kao čoveka i da mu je jako teško da je gleda kako se ponovo ponižava, zbog svega što su zajedno prošli tokom dvogodišnje veze. 

Macanović je nakon toga prihvatio Miljaninu molbu da joj spremi večeru, a Maja Marinković je nakon toga prenela Kulićevoj kako on želi da sa njom ode na Rajsko ostvro, kako bi je sklonio od Lazara Čolića Zole. Međutim, Bebica je ipak na kraju noći legao pored Teodore i sa njom razmenjivao nežnosti. 

Kako je emotivni slom bio veliki šok za sve, usledilo je oglašavanje na zvaničnom profilu Nenada Macanovića Bebice. Naime, oni su podelili njegove slike sa Teodorom, sa zajedničkih fan stranica i time jasno stavili svima do znanja da im se ona više dopada nego Miljana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading