BEBICA PONOVO RADI KAO SLUGA KULIĆA: Kamera usnimila šok potez, Teodora će zbog ovoga napraviti HAOS!

Autor:

Zadruga

03.12.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Macanović sedi na dve stolice!

BEBICA PONOVO RADI KAO SLUGA KULIĆA: Kamera usnimila šok potez, Teodora će zbog ovoga napraviti HAOS!

Foto: E-stock, TV Pink/printscreen

Rijaliti učesnici "Elite" su sinoć imali priliku da čuju mišljenja svojih cimera o Miljani Kulić i Lazaru Čoliću, kao i da učestvuju u procesu nominacija. Međutim, jedan od najupečatljivijih momenata bio je kada je Nenad Macanović Bebica izrazio svoja osećanja prema Miljani. Emotivno potresen, Bebica je izjavio da i dalje oseća ljubav prema Miljani, ali da ne bi ponovo bio sa njom. Njih dvoje su zajedno proplakali, što je dodatno potvrdilo prisustvo dubokih emotivnih veza među zadrugarima.

Miljana je po svom cimeru poručila Bebici da je gladna i tražila da joj on napravi da jede, što je on njoj odmah ispunio i pobrinuo se da mu bivša devojka na spavanje ne ode praznog stomaka. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Bebica i Miljana Elita

Bebica je doneo Miljani tanjir pun prženica dok je sedela sa Milenom Kačavendom u pušionici. Ovaj neobičan gest izazvao je snažnu emotivnu reakciju kod Miljane, koja je nakon ovog iznenađenja briznula u plač.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić plače Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading