MISTERIOZNA SMRT ALBANSKOG MAFIJAŠA U NEMAČKOJ: Telo pronađeno u šumi, policija sumnja da je 17-godišnjak koji se predao ZAISTA KRIV

Autor:

Svet

03.12.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačka policija već nekoliko dana pokušava da razreši misteriju smrti mladića čije je telo pronađeno u šumi blizu banje Holsten.

MISTERIOZNA SMRT ALBANSKOG MAFIJAŠA U NEMAČKOJ: Telo pronađeno u šumi, policija sumnja da je 17-godišnjak koji se predao ZAISTA KRIV

Foto: shutterstock

Telo muškarca, kasnije identifikovanog kao Reola H. (27) iz sela Bureli u Albaniji, pronađeno je 25. novembra, a 17-godišnjak se predao policiji zbog ovog slučaja. Međutim, još uvek nije potvrđeno da li je on zaista kriv za smrt ili je preuzeo krivicu za nekog drugog. Takođe, nije jasno da li je Reola ubijen u šumi ili je telo odneto tamo.

Reolino telo nije imalo nikakve dokumente, pa je forenzičarima trebalo nekoliko dana da ga identifikuju. Nakon provere otisaka prstiju, utvrđeno je da je Reola već bio hapšen i osuđivan u Nemačkoj. Prema saznanjima Bilda, Reola je bio osuđen zbog nanošenja teških telesnih povreda i krijumčarenja narkotika, a radio je ilegalno za brojne poslodavce širom zemlje.

Reolini bliski rođaci tvrde da nisu imali saznanja o njegovim aktivnostima vezanim za narkotike i da nikada nije pominjao svog ubicu. Međutim, prema saznanjima Bilda, istražitelji veruju da je albanska mafija imala na vidiku 27-godišnjaka i da je došlo do spora oko droge.

Misterija smrti mladića iz Albanije i dalje intrigira javnost, a nemačka policija nastavlja sa istragom kako bi razrešila ovaj slučaj.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading