MARIJU SU UBILI, BACILI SVINJAMA I ZDROBILI JOJ KOSTI Mafijaški klanovi u Italiji otkriveni u stravičnim zločinima!

Autor:

Svet

29.11.2023

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na nedavnom suđenju članovima Ndrangete, kalabrijske mafije, otkriveni su stravični zločini koji su šokirali italijansku javnost.

MARIJU SU UBILI, BACILI SVINJAMA I ZDROBILI JOJ KOSTI Mafijaški klanovi u Italiji otkriveni u stravičnim zločinima!

Foto: printskrin

Jedan od najpotresnijih slučajeva je sudbina udovice Marije Čindamo, čije je ubistvo izazvalo posebno uznemirenje.



**Ubistvo Marije Čindamo: Osveta ili odbijanje prodaje zemlje?**



Automobil Marije Čindamo pronađen je ispred kapija polja koje je posedovala, a detalji njenog nestanka su zastrašujući.

Iako se prvobitno pretpostavljalo da je ubijena kao osveta za samoubistvo svog muža, kasnije se otkrilo da je ubijena jer je odbila da proda svoju zemlju komšiji povezanom sa mafijom. Njeno mučno ubistvo otkriva surovo delovanje Ndrangete, čak i po mafijaškim standardima.



**Veliko suđenje mafiji**



Na suđenju je bilo 337 optuženih, od kojih je 207 proglašeno krivim, a izrečene kazne ukupno iznose 2.200 godina zatvora. Sud je bio pretrpan advokatima, svedocima i optuženima, a istraga je obuhvatala ogroman broj policajaca i dokaza.

Suđenje se uglavnom ticalo kriminalnih aktivnosti u i oko grada Vibo Valentija na zapadnoj obali, a otkriveni su strašni zločini, uključujući pet ubistava od kojih su tri tela i dan danas nestala.



**Opseg mafijaških zločina**



Suđenje je otkrilo izuzetan opseg mafijaških aktivnosti, uključujući ubistva, kamatarenje, reketiranje, nameštanje glasova, trgovinu drogom, prevare sa osiguranjem i zastrašivanje. Mafija je kontrolisala skoro svaki aspekt kalabrijskog života, čak i javni sektor, što je šokiralo i Italijane koji su već bili umorni od decenijama borbe protiv mafije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading