NEK SE PUCAJU NA NJIHOVOJ ZEMLJI! GRCI PORUČUJU: Mi hoćemo slobodno da živimo, a ne da strahujemo DA ĆE ZBOG MAFIJE METAK DA ZAVRŠI U NAŠEM POTILJKU

Autor:

Hronika

16.07.2023

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo makedonskog mafijaškog bosa Orhana Bajramija Okija (39) pokrenulo je bes grčke javnosti jer se nastavlja niz mafijaških likvidacija Balkanaca na njihovoj teritoriji.

NEK SE PUCAJU NA NJIHOVOJ ZEMLJI! GRCI PORUČUJU: Mi hoćemo slobodno da živimo, a ne da strahujemo DA ĆE ZBOG MAFIJE METAK DA ZAVRŠI U NAŠEM POTILJKU

Foto: Društvene mreže

Albanac iz Makedonije ubijen je na Halkidikiju u subotu uveče, a u istoj punjavi je teško ranjen njegov prijatelj (45). Grčki mediji prenose da policija sumnja da se radi o naručenom ubistvu iz osvete  i intezivno tragaju za dvojicom napadača koji su sa motora ispalili oko 20 hitaca ka Bajramiju.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/ONE News Malta

Ilustracija

- Ubistvo se desilo u rizortu u Hanioti, u Sani Vilisu gde je ubijeni čovek bio odseo - pišu grčki portali, a lokalno stanovništvo negoduju.

- Nek se pucaju na njihovoj zemlji. Mi hoćemo slobodno da živimo, a ne da strahujemo da će zbog mafije metak da završi u našem potiljku - pišu Grci u komentarima. 

Bajramija smatraju neformalnim vođom grupe „Dukandžik" koja godinama ratuje sa "Baronom"suprotstavljenim klanom iz Skoplja.

- Dve grupe se bore za teritoriju zbog kriminalnih poslova sa drogom, reketiranja i krađe, kao i pokušaja da kroz gradnju operu i legalizuju kriminalno zarađeni novac - piše "Telma".

Foto: youtube.com/Foto Voja

Ilustracija Hanioti grčko letovalište

Policijske patrole su nakon likvidacije blokirale Hanioti, a granični prelazi ka Makedoniji, Bugarskoj u Turskoj se proveravaju jer se pretpostavlja da su ubice došle u Grčku i da su čak uspeli da pobegnu preko granice.

Dva dana pre ovog zločina, na pumpi u Solunu usred bela dana, ubijen je albanski mafijaš na pumpi u istočnom Solunu, a kamere su snimile ubicu koji ga je upucao iz vozila. 

Uporedo sa odjecima ova dva zločina, Grci su se podsetili ubistava od prethodnih godina u toku kojih je u različitim delovima zemlje izrešetano mnoštvo srpskih, crnogorskih, albanskih , italijanskih i drugih svetskih kriminalaca. 

Svima je jasno da u letovalištima Grčke, beg od konkurencije, ali i zatvora, godinama unazad pronalazi mafija koja sukobe nastavlja i na toj teritoriji. 

Republika

Foto:  

Dvostruka ubistva škaljaraca u Atini i na Krfu(jedan od ubijenih Alan Kožar)

GRCI KUKAJU: "GODINAMA SMO IGRALIŠTE SRPSKIH KRIMINALACA" 

 Grci neretko govore da se sav ološ planete skupio kod njih. Podsećaju na rat kavčana i škaljaraca koji godinama traje, a ubistvo dvojice vođa"škaljaraca" u Atini, Stevana Stamatovića i Igora Dedovića stravično je uznemirio javnost u januaru 2020. Oni su ubijeni usred restorana i naočigled dece i žena, ali i lokalnih stanovnika koji su večeri u tom trenutku na nekoliko metara od ubijenih, kada je Dedoviću pala glava u tanjir.
Iste godine, nekoliko meseci kasnije, takođe škaljarce sa poternice, Alena Kožara i Damira Hadžića kavačke ubice su likvidirale ispred vile koju su na Krfu iznajmljivali dok su se vraćali sa plaže. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading