PROMENE NA OLD TRAFORDU! Mančester junajted TRAŽI novog kapitena!

Autor:

Sport

16.07.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnjem vođi je oduzeta traka.

PROMENE NA OLD TRAFORDU! Mančester junajted TRAŽI novog kapitena!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda

Loše igre u dresu Mančester junajteda uticale su da Hari Megvajer više ne bude kapiten tima sa Old Traforda.

Tu odluku doneo je menadžer "crvenih đavola" Erik Ten Hag, a iskusni defanzivac je sve potvrdio objavom na društvenim mrežama.

- Nakon diskusije sa trenerom danas informisao me je da će doći do promene kapitenstva. Izneo je svoje razloge, pa iako sam lično vrlo razočaran nastaviću da dajem sve od sebe svaki put kada budem nosio dres. Zbog toga želim da se zahvalim navijačima Mančester junajteda za njihovu briljantnu podršku dok sam nosio kapitensku traku - oglasio se Hari Megvajer.

Foto: Starsport

Hari Megvajer

Bivši igrač Lestera je poslednjih sezona stagnirao u dresu Junajteda. Kapitensku traku dobio je od bivšeg menadžera Olea Gunara Solskjera, ali je i pored toga nastavio da pruža sve gore partije, pa su se i navijači višestrukog šampiona Engleske čudili zbog čega ima tu privilegiju.

Sada je, međutim, raspisan konkurs za novog lidera, a tokom prethodne sezone traka je nekoliko puta bila i na ruci portugalskog reprezentativca Bruna Fernandeša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading