MRAČNE SILE VLADAJU ELITOM? Procurio JEZIVI snimak, svi pretrnuli od STRAHA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.11.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milionski auditorijum u šoku, svi se pitaju šta se dešava u Beloj kući!

 

Bivši i sadašnji učesnici rijalitija često govore o mračnim silama i crnim magijama, te mnoga svoja dela vole da opravdaju "kletvama", koje su na njih navodno bacili neprijatelji. Često o crnoj magiji govori Miljana Kulić, koja svoju opsesiju Lazarom Čolićem Zolom pravda upravo pričom da je neko baci kletvu nju. Ni Miljana nije ostala imuna na optužbe o crnoj magiji, pa je tako nedavno njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica optužio nju i njenu porodicu da su bacile neku vrstu kletve na njega.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Čaša se sama pomera dok se Miljana i Zola svađaju

Večeras se pojavio snimak iz "Elite" koji je šokirao publiku. Naime, nakon emisije "Pitanja gledalaca", Miljana i Zola su se u trpezariji svađali oko njegove hrane. Dok se to dešavalo, na crnom stolu se nalazila plastična čaša.

Ono što je šokiralo publiku je da je čaša sama od sebe počela da se pomera u trenutku sukoba Miljane i Zola. Čaša je krenula da ide, stala, pa potom nastavila da se pomera. "Jezivo, crna magija", "Miljanu i Zolu su zaposele neke mračne sile", "Ljudi, šta se ovo dešava, ovo je nestvarno", "Da li je realno da se čaša sama pomera? Plašim se", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Čaša se sama pomera dok se Miljana i Zola svađaju

Čaša se nalazila na kraju stola, koji je blizu vrata, pa je dobar deo publike pomislio i da se radi o promaji, koja je "pogurala" čašu. Da li je u pitanju promaja ili dejstvo mračnih sila, procenite sami, a snimak možete pogledati na početku ovog teksta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Čaša se sama pomera dok se Miljana i Zola svađaju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading