TRAŽI HITNU DISKVALIFIKACIJU MILJANE KULIĆ: Zola bojkotuje emisiju, bivša mu nabrojala KAZNE koje je popio!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola je prespavao emisiju "Pitanja gledalaca", a potom ušao u sukob sa Miljanom Kulić!

TRAŽI HITNU DISKVALIFIKACIJU MILJANE KULIĆ: Zola bojkotuje emisiju, bivša mu nabrojala KAZNE koje je popio!

Foto: ATAImages

Odmah nakon emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do sukoba između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koji je propustio današnju emisiju. Zola je ranije optužio Miljanu da mu je sakrila jaknu i patike, a Kulićeva smatra da on "glumi žrtvu", kako bi dobio veću podršku u narodu, dok Čolić traži da Miljana bude diskvalifikovana, što pokušava da dobije i Lejdi Di.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Miljane i Zole

- Izmislio si za garderobu, samo da ne bi učestvovao u emisiji. Pošto mu je već otišao honorar, ovde nema spavanja posle 12, 1... Ne pravi žrtvu od sebe, žrtva si samo svoje gluposti. Režijo, vratite da vidite gde su mu jakna i patike, da bi ispao žrtva u narodu - rekla je Miljana.

- Sad ti kažem pred kamerama, ostaješ bez svih stvari čim ja izborim diskvalifikaciju. Budi sigurna - dodao je Zola.

- Nema veze, šta, poslaće mi, šta je to za mene. Šta sam ja tebi uradila? Neka puste klip. Sve sam izvadila iz jezera. Možda ti je Predsednik sakrio, on je i Aniti. Manipuliše, da bi rekli gledaoci da si jadan. Možeš da spavaš do 1, a svakog dana spavaš do 4. Gubiš honorare. Manipuliše, da bi neka baba rekla: "Jadan Zola, ostao bez stvari". Pa ćeš ondada budeš gladan... Pa da sam ti ukrala svu hranu... Idem, zovu me - nastavila je Kulićeva, pa izašla iz izolacije.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Miljane i Zole

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading