MARIJA ŠALJE SPECIJALNU POŠILJKU U ŠIMANOVCE: Miljana ni ne sluti šta joj je majka spremila, zanemeće od ŠOKA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.11.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićevoj neće biti svejedno kad ovo ugleda!

MARIJA ŠALJE SPECIJALNU POŠILJKU U ŠIMANOVCE: Miljana ni ne sluti šta joj je majka spremila, zanemeće od ŠOKA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić, Miljana Kulić

Majka Miljane Kulić, Marija, jako je aktivna na društvenoj mreži Instagram, a pored toga što voli da komentariše dešavanja u rijalitiju, ponekad podeli i detalje svog privatnog života. Ona je novim oglašavanjem odlučila da pokaže tajni paket koji je pripremila da Miljani pošalje u Šimanovce. 

Naime, radi se o aksesoarima koje Miljana najviše voli da nosi, a Kulićka se pobrinula za svaki detalj. Marija je uslikala kutiju i pokazala da se u njoj nalazi nekoliko različitis pari minđuša, koje će Miljanu sigurno oboriti s nogu i popraviti joj raspoloženje. 

Miljana je inače sinoć bila jako loše, pa je u jednom trenutku plakala i na kolenima molila da više ne bude deo rijalitija, ali je nakon toga uspela da se smiri i dođe sebi. Ostaje da vidimo kako će Miljana reagovati kad se na imanju u Šimanovcima pojavi specijalna pošiljka Marije Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
djole

30.11.2023 22:05

Bolje da joj je poslala malo mozga