MENSURU STIŽE IZNENADNA PORUKA OSMANA KARIĆA: Šok preokret, ovo će totalno promeniti njegovo učešće u Eliti!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadno obraćanje Osmana Karića šokiralo je javnost, Mensur ni ne sluti šta se dešava van Elite.

MENSURU STIŽE IZNENADNA PORUKA OSMANA KARIĆA: Šok preokret, ovo će totalno promeniti njegovo učešće u Eliti!

Foto: ATA Images

Odnos Mensura Ajdarpašića i Stefana Karića i dan-danas intrigira javnost, s obzirom da su nekada bili bliski prijatelji, a onda se sve, iznenada, promenilo.

Međutim, najnovija objava Osmana Karića, Stefanovog oca, izazvala je totalnu pometnju na društvenim mrežama.

Danas je podelio fotografiju sa Mensurom, pa objasnio kakvo je njegovo mišljenje o Ajdarpašiću, nakon svega. Na ovoj fotografiji, Osman opisuje koliku podršku fanova ima Mensur, čak i sada, kada je poprilično tih u rijalitiju, na šta nismo navikli.

Jasno je da Osman i dalje poštuje Mensura i uz njega je, bez obzira na činjenicu da Stefan i on više nisu prijatelji, kao nekada, a nema sumnje da bi ovakve reči obradovale Mensura, koji je nedavno priznao da bi voleo da napusti "Elitu", jer se više u istoj ne pronalazi. Mensur je u rijaliti ušao kao slobodan dečko, ali se izjasnio da je emotivno zauzet, zbog čega ne dozvoljava sebi novu vezu:

- Dečko koji ima ubedljivo najveću podršku, čak i kad ćuti - napisao je Osman Karić putem svog Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Osman Karić i Mensur Ajdarpašić

Inače, mnogi su očekivali da u Eliti vide i Stefana Karića, a Osman je nedavno objasnio zašto neće do toga doći:

- On se zaljubio. Samo iz tog razloga nije ušao. Skoro je nešto bio neki raskid u pitanju, posvađali su se bili, pa smo se nadali da će, eto, za Novu godinu ući. E, onda se pomirio sa njom, igrom slučaja. Ja Stefana ne mogu ni da branim, ni da ga kudim, on je moj sin. Pravio je greške, ne mogu da kažem, pravio je probleme, znate i sami, ali bih voleo i sad da uđe u "Elitu" - dodao je Osman, te istakao da je Stefanu devojka zabranila učestvovanje u rijalitiju.

- Devojka ga stisla kad su se pomirili... Ne znam šta je bolje, da l' to što se pomirio ili to što nije ušao u rijaliti...Videćemo još! Možda se dogovori sa devojkom, pa i uđe tamo ovih poslednjih šest meseci - istakao je Karić za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading