UČESNICA ELITE JECA NA SAV GLAS: Doživela emotivni slom, Anđelo uspeo da uništi sve veze!

Autor:

Zadruga

21.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo nije mogla da dođe sebi, nakon raskida sa Bojanom, osamila se, pa kukala na sav glas.

UČESNICA ELITE JECA NA SAV GLAS: Doživela emotivni slom, Anđelo uspeo da uništi sve veze!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović su se posvađale i raskinule, nakon sinoćne drame, tokom emisije "Pitanja gledalaca", kada je Bojana saznala da je Anđela merkala Anđela Rankovića, njoj iza leđa.

Iako se Anđela pravdala, Bojana nije želela ni da čuje, već je odlučila da okonča njihov odnos i stavi tačku na vezu.

- Ja sam uočio kako Anđela gleda Anđela. Meni je Bojana drugarica, ali ja ne želim da se to dešava. Ja sam Bojani rekao da je Anđela pravi manipulator. Ona ne oseća to prema Bojani što po mom mišljenu oseća prema Anđelu. Svi su videli kako gleda Anđela- rekao je Uroš.

- On ne govori kako treba, ja ne gledam u Anđela, mislim iskreno on nije moj tip. Uroš namerno provocira, meni je sa Bojanom lepo, i ja sa njom provodim vreme, a kada je stiglo pitanje da ja gledam njega, to nije istina - dodala je Anđela.

- Uroš mnoge stvari priča iz svoje perspektive i to kako on čuje da neko priča. Ja iskreno ovde nikome ne verujem, a iskreno ni to me ne interesuje - rekla je Bojana.

Danas se drama nastavila, a Bojana je saopštila Anđeli da je više ne interesuje, zbog čega je ona doživela emotivni slom i kukala na sav glas. Otišla je u dvorište i krenula da plače, a cimeri su je tešili, međutim, neuspešno:

- Ti si bolesna druže, idi leči se, ne interesuje me Anđela, ostavi me na miru - rekla je Bojana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading