VRELA GEJ AKCIJA TRESE ŠIMANOVCE: Bojana i Anđela pred punom sobom PODIVLJALE ispod jorgana!

Autor:

Zadruga

09.12.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle svađe se prepustile strastima u krevetu!

VRELA GEJ AKCIJA TRESE ŠIMANOVCE: Bojana i Anđela pred punom sobom PODIVLJALE ispod jorgana!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć se u emisiji "Pitanja novinara" desila žestoka svađa između rijaliti učesnica Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo. Ovaj novopečeni ljubavni par je vodio raspravu o njihovom odnosu, pri čemu je Pavlovićeva istakla da ne želi da nazove njihovo druženje vezom, jer je "u glavi i dalje sa devojkom koju ima u spoljnom svetu".

Ipak, nakon svađe, njih dve su uspele da se izmire, a potom su se zavukle u zajednički krevet i prepustile strastima pred punom sobom.


Ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da su njih dve svoj konflikt rešile na vrlo neobičan način - ispod "jorgan planine". One nisu imale problem što su cimeri svuda oko njih i još uvek nisu utonuli u san i to ih nije ometalo o razmenjivanju nežnosti. Anđela na sve načine pokušava da do kraja osvoji Bojanu i zvanično postane njena devojka, ali joj to još uvek nije totalno uspelo, jer Pavlovićeva ne želi da je pred svima nazove svojom devojkom. 
Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo se zavukle pod jorgan

Zbog Bojaninog ponašanja na društvenim mrežama mnogi su je okarakterisali kao foliranta, jer joj se kose dela i reči. Pavlovićeva uporno tvrdi kako ima emocija prema devojci sa kojoj se rastala pred "Elitu", dok ipak svakog dana svaki svoj trenutak provodi sa Anđelom, a noću uživa u nežnostima sa njom. 

Da li će Bojana popustiti i Anđeli dati šansu da zvanično budu par ili će im odnos ovako izgledati do samog kraja rijalitija ostaje da pratimo u danima koji su pred nama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading