KAMERE USNIMILE GEJ AKCIJU: Pala žestoka vatačina Bojane i Anđele, u krevetu im popustile kočnice!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više ne mogu da sa kontrolišu, posle drame se prepustile strastima!

KAMERE USNIMILE GEJ AKCIJU: Pala žestoka vatačina Bojane i Anđele, u krevetu im popustile kočnice!

Foto: printscreen/RTVPink

Tokom ranih jutarnjih sati u "Eliti", dogodio se neobičan događaj koji je izazvao pažnju javnosti. Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović imale su raspravu, koja je rezultirala Bojaninim odlaskom da spava na kauču u garderoberu. Međutim, Anđela nije mogla da ostavi situaciju takvu kakva jeste pa je odlučila da potraži Bojanu i razreši nesporazum.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela i Bojana Elita

Nakon kraćeg razgovora, Bojana se vratila u Anđelin krevet, gde su nastavile svoj razgovor uz gestove nežnosti i dodire. Čak su se našle na korak od poljupca, nakon čega su se zavukle pod jorgan, gde je po svemu sudeći došlo do konkretnijih stvari i strastvenih poljubaca. 

Inače, Anđela za crnim stolom uporno izbegava da konkretno odgovori kad se radi o njenom odnosu sa Bojanom, a iako su neke stvari očigledne, ona pokušava da prikrije da je Pavlovićeva privlači i da su odavno prešle svaku granicu prijateljstva. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela i Bojana Elita vrela akcija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading