UČESNICI ELITE RASKOMADAN PREDMET OD POSEBNE VAŽNOSTI: Prolila reku suza, najavljena brutalna OSVETA!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo ne može da dođe sebi, Bojana obećala završni udarac!

UČESNICI ELITE RASKOMADAN PREDMET OD POSEBNE VAŽNOSTI: Prolila reku suza, najavljena brutalna OSVETA!

Foto: Ilustracija

Anita Stanojlović u utorak je započea žestok sukob sa Anđelom Šparavalo. Ona je Anđelu optužila da joj je ukrala cigarete, a kako bi joj se osvetila ona je pobacala njene stvari i uištila plišanu igračku koju je dobila od porodice, a za nju je imala posebnu važnost. 

Anđela je zbog toga danas prolila reku suza, a Bojana Pavlović pokušavala je da je smiri obećavajući joj da će voditi njene bitke i ratovati sa cimerima koji joj ne misle dobro. 

- Zabole me k*rac što je šminku razlomila, ali kada sam to videla nije mi bilo dobro, razumeš? Ja volim plišane igračke, spavam sa tim, meni su to mama i tata poslali da znam da su tu, sada ni to nemam. Značila mi je ta igračka, kao da su oni tu i ti dolaziš da mi rascepaš to - plakala je Anđela.

Verbalno ću im svima je**ti mamu, neće znati gde udaraju. Veruj mi, ceo sto, ceo sto. Ti ako znaš da nešto nisi, demantuj. Kakav ološ od ljudi brate...Samo joj nemoj prilaziti - rekla je Pavlovićeva. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela i Bojana Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading