URGENTNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA: Svi učesnici Elite napuštaju Belu kuću!

Autor: P. R.

Zadruga

20.12.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno saopštenje ostavilo sve takmičare bez teksta!

URGENTNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA: Svi učesnici Elite napuštaju Belu kuću!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Voditelj Darko Tanasijević ušetao je na imanje u Šimanovcima kako kako bi saopštio takmičarima "Elite" urgentnu odluku i kakav zadatak je Veliki šef spremio za njih.

Naime, produkcija rijalitija na čeku sa Velikim šefom odlučila je da održi anonimne nominacije, te sve učesnike stavi na test iskrenosti, kako bi se saznalo da li će kući poslati upravo osobu koju najmanje mogu da podnesu u Beloj kući.

- Gledaoci i ja vas pratimo mesecima, i svi znamo koliko niste iskreni i koliko ste licemerni. Sada je vreme da svako od vas kaže iskreno šta misli o pojedinicima. Kada vas prozovem, idete u pab i imate svojih par minuta da navedete ko po vama treba odmah da napusti "Elitu" - rekao je Darko uživo u programu, što je sve učesnike zaprepastilo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 7 Elita

Uzbuđenje u Beloj kući bilo je očigledno dok su takmičari pažljivo slušali svaku reč voditelja. Ovaj zadatak izgleda kao da će izazvati mnogo uzbuđenja među stanarima, a gledaoci širom regiona sigurno će biti zainteresovani da vide kako će se takmičari nositi sa novim izazovom i koga će, na kraju nominacija, poslati kući.

Podsećanja radi, poslednja osoba koja je napustila "Elitu" zbog zadatka Velikog šefa bila je starleta Aneli Ahmić, koja je na izvestan period bila premeštana sa imanja u Šimanovcima u specijalan apartman, odakle je pomno pratila sva dešavanja u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading