ZBOG OVOGA JE ŠA HTEO DA BEŽI IZ ELITE: Napravio karambol zbog ROLEKSA, svoju ljubavnicu srozao na NAJNIŽE DNO!

Autor:

Zadruga

16.12.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper igoreo od besa, Miona ga dovela do tačke pucanja!

ZBOG OVOGA JE ŠA HTEO DA BEŽI IZ ELITE: Napravio karambol zbog ROLEKSA, svoju ljubavnicu srozao na NAJNIŽE DNO!

Foto: printscreen/RTVPink

Sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" došlo do haosa između repera Nenada Aleksića Ša i Anđela Rankovića. Njihov sukob traje od "Zadruge 4", kad je Ša ljubomorisao Tari Simov na Anđela, a sada se ponavlja slična situacija sa Mionom Jovanović. Ovaj sukob jako je uticao na repera, zbog čega je kasnije imao brutalan sukob sa svojom devojkom, a drama je trajala do jutarnjih časova. 

Nenad Aleksić Ša je rano jutros nakon emisije "Pitanja novinara" doživeo nervni slom jer ga je Miona Jovanović odbila u krevetu. Ša je iskočio iz kreveta i krenula da urla u garderoberu.

Naime, Ša je Mioni izdramio jer je u razgovoru sa njim pomenula da je bivši momak hteo da joj kupi sat marke Roleks, u vrednosti od 22.000 evra. Reper je poludeo i počeo da urla u kuću Odabranih, zbog čega su svi skočili na noge. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović svađa u Eliti

Što kupuješ firmirane stvari i što si mi rekla da si sve pare koje si uštedela potrošila na garderobu? Što si mi spomenula da si trebala da dobiješ Roleks od 22 hiljade evra? Mene je blam što to spominješ - urlao je Ša.

I meni to za tih tvojih pola miliona koje si mu spomenuo - rekla je Miona.

Blamčina Roleks, ne treba vam kupovati ništa, blam. Sladoled maks, blamčina sa kim sam ja - nastavio je da gori od besa reper. 

Ša je nakon toga otišao do rol vrata pored hotela, kako bi pobegao iz "Elite", ali su njegovi cimeri došli i dali sve od sebe da ga smire i dozovu pameti, što im je pošlo za rukom i on je odlučio da se posle haosa vrati u krevet i legne da spava. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading