MIONA UHVAĆENA U DEBELOJ LAŽI, ŠA ĆE JE ŠUTNUTI ZBOG OVOGA? Krije ISTINU o bivšem dečku kao zmija noge, on progovorio i otkrio sve!

Autor:

Zadruga

15.12.2023

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović ovu istinu krije kao zmija noge!

MIONA UHVAĆENA U DEBELOJ LAŽI, ŠA ĆE JE ŠUTNUTI ZBOG OVOGA? Krije ISTINU o bivšem dečku kao zmija noge, on progovorio i otkrio sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičarka najgledanijeg rijalitija Miona Jovanović proslavila se takmičenjem u prvoj sezoni ,,Zadruge", kada su je svi upoznali kao smernu i finu devojku, koja je preko noći postala glavna zavodnica mnogih velikih rijaliti igrača. 

 

Dosta se spekulisalo o njenom burnom životu pre nego što je ušla u rijaliti, a ona je tada priznala da je imala ljubavnu vezu sa bivšim zadrugarom, koji je tada nju demantovao.

Foto: RTV Pink: Jelena B.

Mlađa Jovanović

 

Naime, Miona Jovanović je nakon pet meseci boravka u Beloj kući otkrila u radio "Amneziji" da je bila u vezi sa Mlađanom Jovanovićem, neposredno pred njihov ulazak u "Zadrugu 3" i tajno su se viđali.

- Bila sam sa Mlađom napolju. Bili smo pred ulazak. Viđali smo se po Zemunu, on je dolazio do Kragujevca. Viđali smo se krišom. Išli smo zajedno i u Budvu. On se spojio sa Ninom, ja sam bila ljubomorna, pa sam se spojila sa Tomovićem, pa sa Filipom. To sam uradila iz nemoći. Nisam mogla više da ćutim. Bili smo dva meseca zajedno - pričala je Miona, a ovo je Mlađa oštro demantovao.

- Ja moram sve ovo da demantujem - dodao je Mlađan.

Inače, Miona je pred ulazak u ,,Elitu" stupila u vezu sa MMA borcem Stanislavom Krofkom, kog je prevarila sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. Mnogi su ovaj gest osudili, ali i izneli mišljenje da je Miona tek sada pokazala pravo lice, koje se mnogima nije svidelo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading