OVO BI SLOMILA ŠA: Bivša zadrugarka progovorila o njegovim SKANDALIMA i braku sa Vanjom!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović dala sud u prljavom vešu koji iznosi reper i njegova još uvek zakonita supruga!

OVO BI SLOMILA ŠA: Bivša zadrugarka progovorila o njegovim SKANDALIMA i braku sa Vanjom!

Foto: printscreen/RTVPink

U emisiji "Pretres nedelje", Nenad Aleksić Ša je izneo nove detalje o svom jednomesečnom braku sa tiktokerkom Vanjom Aleksić. Nakon što ga je ona ostavila nakon spontanog pobačaja, reper počinje da sumnja u celu situaciju. On je otkrio da je čuo da mu je Vanja bila neverna i da je čak dobio poziv od Lepog Miće koji ga je naveo na sumnju u iskrenost njihovog braka.

Mnogi smatraju da se on na ovaj način pere, kako ga ne bi prozivali što je ušao u vezu sa Mionom Jovanović, pošto je na papiru i dalje u braku i na ulasku u rijaliti govorio je da će dati sve od sebe da popravi situaciju sa Vanjom i dokaže ljubav koju oseća prema njoj. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Međutim, kako je on brzo okrenuo ploču i o Vanju počeo da iznosi razne bljuvotine to je zgrozilo mnoge koji su se u spoljnom svetu družili sa njim. Povodom te situacije za domaći medij oglasila se nakadašnja zadrugarka Ermina Pašović i dala svoj sud o reperovim ljubavnim problemima i oscilacijama. 

Ma odvratno mi je to iznošenje prljavog veša sa obe strane ... Nekad ste bili u ljubavi, a sad to… Nikad to shvatiti neću - prokomentarisala je kratko za Pink.rs Ermina Paović. 

Republika

Foto: Republika.rs

Ermina Pašović

Inače, iako su Miona i Ša tek nekoliko dana u vezi njihov odnos je jako turbulentan i imaju jako žestoke svađe svakog dana, zbog čega mnoge taj odnos podseća na onaj koji je ranije imao sa Tarom Simov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading