LOMILA SAM SE NA KOMADIĆE: Supruga Nenada Aleksića Ša ne prepoznaje sebe, scene sa Mionom joj napravile PAKAO OD ŽIVOTA!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović uputila brutalnu poruku!

LOMILA SAM SE NA KOMADIĆE: Supruga Nenada Aleksića Ša ne prepoznaje sebe, scene sa Mionom joj napravile PAKAO OD ŽIVOTA!

Foto: instagram.com/vanjaignj, printscreen/RTVPink

Vanja Ignjatović, bivša partnerka Nenada Aleksića Ša, ne prestaje da iznenađuje javnost svojim otvorenim stavovima o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju "Elita". Pored toga što putem lajv prenosa na mreži TikTok sve komentariše, sad je i na svom Instagram profilu podelila brutalnu poruku, u kojoj se po svemu sudeći pronašla otkako je njen još uvek zakoniti suprug ušao u vezu sa Mionom Jovanović

- Gledala sam one koje volim najviše na svetu kako odlaze zauvek. Videla sam one koje sam volela kakomi okreću leđa. Videla sam i one koji me nikad nisu voleli kako mi prilaze, tiho, na prstima. Bilo mi je teško, lomila sam se na komadiće, pa sastavljala. Padala, ustajala, puzala. Ipak najgore i je bilo kad sam u ogledalu gledala lik neprepoznatljive žene i molila je da mi vrati mene, onu staru. Preživi čovek sve, stisne zube i oprosti, ali preživeti sebe u najgorim trenutcima i izboriti se sam sa sobom, teško. Nijedno čekanje ne pada teže od ovog kad čekaš da se vratiš sebi - glasila je poruka koju je Vanja podelila putem svog zvaničnog Instagram profila. 

Republika

Foto: instagram.com

Vanja Ignjatović Instagram

Inače, Vanja je i pre ovoga komentarisala da je brak sa Ša bio jako loš, da je on pravio ljubomorne scene i da je zbog njega doživela pobačaj. 

Tokom noći kada sam izgubila bebu, imala sam kliničku smrt. On je tad bio u emisiji. Posle toga sam mu rekla samo da mi ne dira dete nerođeno. On je kriv jer se to desilo. Sad ću da vam pokažem papir kao dokaz, svi da vidite. On je pet dana nakon što sam čula otkucaje srca mog deteta napravio ljubomornu scenu, moja majka zna, zbog toga sam abortitrala. Je l' teško da prizna da je zaljubljen u Mionu i da je zato za razvod, a ne da laže? Neće dobiti razvod. Ša nema prijatelje, nikoga ne voli. Kakva crna Matora? Imali bi savršen brak da nije njegove ljubomore. Bio je ljubomoran kad se dopisujem sa mamom. Imam poruke i kako se dopisuje sa mojom snajkom. On je jedan psihopota. Ljubomoran je bio na mog kuma, mislio je da sam ga varala sa svim muškarcima u mom oktruženju - govorila je Vanja sinoć na TikToku, pa pročitala lekarsku dokumentaciju kako bi dokazala da je doživela spontani pobačaj:

Pacijentkinja je primljena na ginekološko odeljenje zbog obilnog krvarenja, nakon druge željenje trudnoće. Spontani pobačaj - pročitala je Vanja. 

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Vanja Ignjatović TikTok

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Samo

11.12.2023 18:33

On je SKOT. UVEK VARAa nijedna ga ne voli. Beda od coveka