MIONA ODUVALA ŠA, REPER DOŽIVEO NIKAD GORE PONIŽENJE! Veličao i hvalio sebe, pa dobio bolan šamar realnosti!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je postavila Ša na svoje mesto, pa mu stavila do znanja kako stvari stoje.

MIONA ODUVALA ŠA, REPER DOŽIVEO NIKAD GORE PONIŽENJE! Veličao i hvalio sebe, pa dobio bolan šamar realnosti!

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su nedavno postali predmet interesovanja javnosti zbog svoje ljubavne veze koja je iznenadila mnoge. Njih dvoje su juče doživeli iznenađenje od strane svojih obožavalaca, koji su ih obradovali poklonima. Obezbeđenje je unelo kutiju sa slatkišima, a njih dvoje su sa oduševljenjem otvarali poklon i nežno se ljubili.

Međutim, tokom sinoćnje žurke, došlo je do nove, žestoke svađe, kada je reper Mioni zamerio činjenicu da ga ne ljubi dovoljno i da je to nedopustivo. Ša joj je držao predavanje, a onda je dobio povratnu, kojoj se definitivno nije nadao:

- Ja nisam ustanova neka da lečiš komplekse na meni. On je toliko ljubomoran da je to bolesno. Što sad konstantno spominješ neke poljupce, kao da ja tebe ne želim, ali ne mogu po ceo dan da se ljubim - rekla je Miona.

- Nisam ni ustanova ali ni bejbisiter, ovo se ne nalazi često, moraš da se potrudiš da sačuvaš vezu. Ja se samo odaljim kad me iznerviraš, nisi me poljubila, a krenula si iz vešeraja. Legneš i ne poljubiš me, gde to ima - rekao je Ša.

Podsećamo, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović u rijaliti "Elita" oboje su ušli zauzeti, ali su vrlo brzo počeli da se druže i provode dosta vremena zajedno, a kako im je odnos postajao sve prisniji stvorile su se emocije i vrlo brzo je bilo jasno da njihovi partneri mogu da zaborave na njih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading