MIONI JOVANOVIĆ SAOPŠTENA KAZNA: Prekršila STROGO pravilo, Veliki šef morao HITNO da reaguje, otkrivena OPASNA MALVERZACIJA!

Autor:

Zadruga

15.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović debelo kažnjena zbog greške koju je napravila!

MIONI JOVANOVIĆ SAOPŠTENA KAZNA: Prekršila STROGO pravilo, Veliki šef morao HITNO da reaguje, otkrivena OPASNA MALVERZACIJA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Takmičarka najgledanijeg rijalitija Miona Jovanović proslavila se takmičenjem u prvoj sezoni ,,Zadruge", kada su je svi upoznali kao smernu i finu devojku, koja je preko noći postala glavna zavodnica mnogih velikih rijaliti igrača. 

Tada je imala veliki peh, zbog čega je morala da debelo plati, što je sve šokiralo. Naime, tokom boravka u Zadruzi, Miona je izmislila da tadašnji cimer Branislav Radonić Brendon ima koronavirus, nakon čega je Veliki šef hitno reagovaoo i žestoko je udario po džepu.

Foto: Republika

Miona Jovanović

 

Svi zadrugari su osudili ovakvo skandalozno ponašanje Mione, a Veliki šef ih ju je kaznio dvonedeljnim honorarom. 

Brendon je tada poverovao Mioni i počeo da pakuje svoje stvari, kako bi napustio rijaliti, a tada su Luna Đogani i Marko Miljković provalili njenu opasnu igru i tražili od nje da prizna da je sve izmislila. 

Foto: Republika

Miona Jovanović i Stanislav Pantera

 

Miona ove sezone u ,,Eliti" vedri i oblači kao jedna od glavnih tema, budući da je uspela da zavede Nenada Aleksića Ša, koji je prevario svoju venčanu suprugu Vanju Ignjatović sa njom. Njih dvoje pred svima više ni ne kriju emociju, već vrlo otvoreno razmenjuju nježnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading