VODITELJKA ELITE OBELODANILA NIKAD VIĐENU FOTOGRAFIJU DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Maša otkrila šta se desilo nakon njenog OTKAZA, za ovo nije želela da se zna!

Autor:

Zadruga

15.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Rolerkoster" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novoj emisiji "Rolerkoster", voditeljka Milica Ivanović ugostila je najmlađu voditeljku Elite, Mašu Mihailović, koja je pokazala sebe u potpuno drugačijem svetlu i publici pokazala šta čuva u svom telefonu.

Najpre je progovorila o tome kako se snašla u Beloj kući, sa učesnicima rijalitija, a potom nam je otkrila sve o odnosu sa kolegama:

- Odlično su me prihvatili, zaista, moram da izdvojim Darka, sa kojim radim i na portalu, on me je odmah pozvao i savetovao me je da ne čitam negativne komentare, ali naravno da sam to morala da radim na početku. Priznajem da sam pročitala jedan komentar, koji govori kako sam tiha i da sam to prihvatila kao dobronamernu kritiku. Sa Darkom sam imala i prvu emisiju - priznaje Maša na samom početku.

Republika

Foto: Republika

Maša Mihailović

Takođe smo je upitali kako su uspeli da "nadomeste" odsustvo Dušice Jakovljević, koja je dala otkaz na Pinku, ubrzo nakon što su se timu pridružile Maša i Ana Radulović:

- Nije bilo teško nadomestiti njeno prisustvo, iskreno, svako ko je otišao, i trebalo je da ode. Milan Milošević se vratio i mislim da je to odličan potez - prokomentarisala je najmlađa voditeljka Elite.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dušica Jakovljević

Maša nam je pokazala nikad objavljenu fotografiju sa Dušicom, koju voditeljka nikada nije želela da objavi. Takođe, Mihailovićeva nam je priznala sve o vezi, pa nam otkrila zbog čega se najčešće svađa sa partnerom:

- Moj dečko ne želi da se pokazuje, ja to poštujem. Iskreno, dobro se nosi sa mojom slavom, mnogo bolje nego što sam mislila da će, ali zna moja osećanja, tako da odlično funkcionišemo, mi smo vereni, čekamo da sve dođe na svoje i da stanemo na ludi kamen. Najčešće se svađamo, zato što ja ne podnosim kašnjenje, to me najčešće iznervira. Publika me još nije upoznala, deluje kao da sam dosta hladna i da me ništa ne može iznervirati, ali još se nisam opustila i trudim se da budem profesionalna - priznaje Maša.

Voditeljka nam je otvorila dušu i o raspravama sa kolegama, kao i mišljenje o pojedinim učesnicima rijalitija. Najavila je uskoro veliku promenu na sebi, a o svemu tome detaljnije možete čuti u novoj emisiji "Rolerkoster", u videu na početku vesti.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maša Mihailović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marko

16.12.2023 07:01

Skolovana?