OTKRIVAMO! ANITA PROKOCKALA MATORINIH 6.000 EVRA! Jovana joj poverila novac za DETE, ova joj sve vreme radila IZA LEĐA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović ponovo zabila nož u leđa Jovani.

OTKRIVAMO! ANITA PROKOCKALA MATORINIH 6.000 EVRA! Jovana joj poverila novac za DETE, ova joj sve vreme radila IZA LEĐA!

Foto: M.M./ATAImages

Anita Stanojlović potrošila sav novac koji je Jovana Tomić Matora namenila za donatora sperme za njihovu bebu. Kako Republika saznaje, Jovana je bila presrećna kada je skupila taj novac, a aAnita joj je svevreme radila iza leđa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora se raspravlja sa Anitom

Naime, starleta koja je počinila preljubu i lezbo braku i i izdala svoju partnerku, te šokirala javnost, napravila je još jednu štetu za koju njena supruga ne zna, ali kad bude saznala, neće joj biti dobro. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora saznala da se Anita zaljubila u Anđela

- Matora je Aniti poverila novac čiji je iznos bio preko šest hiljada evra. Plan je bio da se odradi veštačka oplodnja l plati donator sperme. Taj novac je bio poslednji koji im je ostao. Anita je te pare potrošila sa svojom majkom. Sve do zadnjeg evra. Jovana još uvek ne znam ništa o tome, ali kad izađe iz rijalitija ima da doživi nervni slom kada shvati da ju je Anita od početka folirala i da su joj bile bitne samo njene pare - kaže Matorin dobar prijatelj za naš portal i dodaje da se plaši kako će Jovana reagovati kad shvati da joj je Anita sve vreme radila iza leđa:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora zarežala na Anđela zbog Anite

- Plašim se za Jovanino zdravlje. Strašno se nervirala unutra kada je saznala za Anitinu prevaru, mogu samo da zamislim kako će na ovo reagovati. Planirala je porodicu sa njom, verovala joj, dala joj taj štek sa parama u nadi da će se ostvariti kao majka,a ana kraju neće biti ništa od toga. Anita je samo iskoristila Matoru za novac i sve pare je potrošila na sebe i njenu majku. Mogu da zamislim samo kako će raegovatio kad sazna da joj je Anita još jednom zabila nož u leđa.

Podsećamo da je Matea Car priznala da joj je Anita slala gole fotografije na dan venčanja sa Matorom, kao i da joj je obaćavala da će ostaviti Jovanu i biti sa njom. Matora sada čeka papire za razvod, a Anita je sve bliža Anđelu Rankoviću, te je izjavila da se ohladila od Matore, zbog koje je do pre dva dana "sekla vene" i molila je da joj oprosti prevaru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading