ANITA OPET UHVAĆENA U LAŽI: Matea Car je ovim rečima zakucala za SAMO DNO!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TikTokerka ponovo potvrdila da je Stanojlovićeva pokušala da obmane javnost!

ANITA OPET UHVAĆENA U LAŽI: Matea Car je ovim rečima zakucala za SAMO DNO!

Foto: ATA Images, Republika.rs

Velika prašina podigla se u javnosti kada je poznata hrvatska tiktokerka Matea Car javno otkrila prepiske sa Anitom Stanojlović na dan venčanja sa Jovanom Tomić Matorom. Sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" stiglo pitanje za Anitu u kojem je ona negirala da je sa Mateom bila na video-pozivu, što je tiktokerka iznela prvi put u emsiji "Porodice Elitnih", koja se emituje na Republikinom YouTube kanalu. 

Matea se sad oglasila za domaći medij i još jednom potvrdila sve što je već iznela u emisiji, kako bi svima bilo jasno daje Stanojlovićeva po ko zna koji put slagala. 

- Istina je da me zvala na video-poziv dok je bila u Kruševcu, a njena je majka samo sedela kraj nje. Nismo imale kontakt nikakav. Sa majkom nikad reč progovorila nisam. Alekseja sam videla na kameri, slala mi je čak i njegove slike - govorila je za Pink.rs Matea. 

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita, Matea i Matora Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading