MATORA SE NEĆE RAZVESTI: Diskvalifikovan učesnik "Elite" izneo šok tvrdnje!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Požgaj progovorio o gorućoj temi iz rijalitija!

MATORA SE NEĆE RAZVESTI: Diskvalifikovan učesnik "Elite" izneo šok tvrdnje!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši učesnik rijalitija "Elite", Aleksandar Požgaj, nedavno je dao izjavu u kojoj je progovorio o Jovani Tomić Matoroj i njenoj supruzi Aniti Stanojlović. Požgaj je istakao da sumnja da je Anita postala ono što jeste zbog novca, te da se pita da li se zaista kaje zbog svojih postupaka, ali i osudio što se na dan venčanja dopisivala sa Mateom Car

- Da li je ona postala to što je postala zbog novca ili je ona stvarno promenila opredeljenje... Ružno je ono što je uradila sa Mateom na dan venčanja sa Matorom. Inače je ružno, a kamoli na dan venčanja. Da li se Anita kaje stvarno? To je diskutabilno - rekao je Požgaj.

- Sa Matorom ne može niko da manipuliše. Čisto sumnjam da će tu biti razvoda, Matori je, ipak, stalo. Matora je veliki džek, previše je galantna na novcu. Davala je po nekoliko hiljada evra za noć, verujem da je potrošila 30.000 evra na venčanje u Svetom Stefanu. Kaže da je oko pola miliona evra potrošila, sigurno. Ona joj je davala bezbednost, ne samo novac - govorio je za Blic. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandar Požgaj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading