MATORA JE PODVODILA SANJU, PA JOJ OPRAŠTALA PREVARE: Anita iznela šok optužbe, Tomićeva PREGORELA OD BESA!

Autor:

Zadruga

28.11.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne informacije iznete su u sinoćnoj emisiji "Pretres nedelje"!

MATORA JE PODVODILA SANJU, PA JOJ OPRAŠTALA PREVARE: Anita iznela šok optužbe, Tomićeva PREGORELA OD BESA!

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su ušle u sukob u rijalitiju "Elita" zbog prevare koju je Stanojlovićeva načinila. Anita je insistirala na tome da Matora treba da joj oprosti, dok je Jovana bila protiv pomirenja. U žestokoj raspravi, Anita je spomenula bivšu devojku svoje supruge Sanju Stanković, što je dodatno zakomplikovalo situaciju.

Anita je optužila Matoru da je Sanji oprostila što je imala intimne odnose za novac i da joj je to lično Tomićeva rekla. Matora je poludela i na sve načine to pokušavala da demantuje, zbog čega je nastao haos u Beloj kući. 

- Oprostila sam poruke koje nisu bile intimnog sadržaja. Jedna osoba mi je rekla za poruke. Da, prešla sam preko toga - rekla je Matora.

- Ja sam slala devojku da ima intimne odnose za pare, pa joj opraštala? Dolazila je kod tebe kući.  Mislim da je Sanju više volela od mene - vrištala je Anita.

- Ja moram da demantujem ovo što je Anita rekla za Sanju - branila se Jovana.

- Ja tvrdim da mi je to rekla - nije odustajala Anita.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović Elita

Voditeljka Ivana Šopić pokušala je da smiri situaciju, ali bez uspeha. Jovana je demantovala Anitine tvrdnje o Sanji, dok je Anita istrajala u svojim rečima. Ova drama dodatno je unela nemir među učesnike rijalitija "Zadruga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miki

28.11.2023 19:22

To je ljuuuuuuuubaaaaaaav.

Vojvotkinja Tolstoj

30.11.2023 19:12

Šta ste očekivali , kad ste "izabrali" Matoru - da vam kida živce ... "I KURTA I MURTA" ; vi Matoru računate za partnera - Bože blagi (!). I da dodam : a da vam Đedović bude "savetnik", sa poštapalicama : "ovaj i ovaj-onaj" i sa psovkama , tipa : "da se po*ere" u pitu (hrana, bre, budalo !)